|
|
Bojler Truma - namiary na fachowca |
Autor |
Wiadomość |
tdo
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2020-05-03, 16:49 Bojler Truma - namiary na fachowca
|
|
|
Witam wszystkich, potrzebuję namiaru na fachową rękę, która zamie się usprawnieniem mojego bojlera Truma BO 10/14 z 1991 roku.
Bojler od zakupu kampera (4 lata temu) po odpaleniu za chwilę gasł, lub chwilę coś tam pocykało i zapalała się czerwona dioda, czasem za 20 uruchomieniem zagrzał wodę.
Bojler wymontowałem, najchętniej podrzuciłbym komuś w rejonie Katowic, Warszawy lub po prostu wysłał w dowolne miejsce. Z góry dziękuję za pomoc i namiar. |
|
|
|
 |
HENRYCZEK
weteran
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lis 2011 Piwa: 81/131 Skąd: Południe
|
|
|
|
 |
tdo
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2020-05-05, 20:47
|
|
|
Dzięki, już napisałem. |
|
|
|
 |
artmat
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: mercedes 212
|
Wysłany: 2020-07-21, 18:52
|
|
|
Witam wszystkich jako swiezy forumowicz,
Jak kolega powyzej tez szukam fachowca ktory moglby mi podlaczyc Bojler Truma B10.
Jako, ze jestem swiezy nie chce sie za to sam brac a wydaje sie, ze mam juz caly osprzet (rurki do gazu i wody, zawor odcinajacy, wyprowadzenie spalin na zewnatrz) i kupilem tez bojler (uzywany, ale dzialajacy). Najchetniej znalazlbym kogos miedzy Lomza a Warszawa.
Z gory dzieki i pzdr. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|