|
|
Instrukcja/serwisówka Iveco Daily 2012,pytanie o przyciski |
Autor |
Wiadomość |
HuroN_PL
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Iveco Daily 35S13
|
Wysłany: 2020-08-05, 21:27 Instrukcja/serwisówka Iveco Daily 2012,pytanie o przyciski
|
|
|
Kolejny temat.
Za dnia walczyłem, żeby ściągnąć wykładzinę w szoferce.
Znalazłem w konsoli końcówki do innych przycisków
Jak pracowałem przy budowie to do maszyn przychodziły wiązki pod konkretne wyposażenie. Nie było sytuacji, że były wtyki gdzieś z tyłu i zaślepione miejsca na przełącznik.
Może ktoś otwierał takie Iveco i wie czy to standardowa procedura?
Na zdjęciu jak widzicie jest spiętych kilka wtyków do końcówek. Chętnie bym sie dowiedział chociaż do czego są. Na każdej z nich jest numerek. 1-awaryjne itd.
Wiecie gdzie mogę znaleźć serwisówkę i instrukcję?
Przeszukałem sporo internetu (łącznie z jakimiś rosyjskimi stronami) i bez powodzenia.
A nie zostawię tej gumy co jest bo od niej śmierdzi i nie ma izolacji pod spodem.
Dzięki.
PS. Może ma ktoś możliwość rozkodowania VIN?
Dodatkowe kable..jpg Takimi kablami tylko o innych numerkach mam dopięte awaryjne, przeciwmgłowe, blokadę ASR |
 |
Plik ściągnięto 3 raz(y) 531,5 KB |
|
|
|
|
 |
Meyer
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Iveco Daily
|
Wysłany: 2021-02-14, 23:38
|
|
|
W Iveco tak jest. Wiązka jest przygotowana do rozbudowy. Polskie forum Iveco zostało ponoć kupione przez IVE.. zgadnij kogo. Ja mam Iveco starszy model. Istnieje Angielskie forum i tam sporo materiałów można znaleźć:
https://ivecoforums.com/?sid=4ba447fae71c3ed034325ad7f1bd71cd |
|
|
|
 |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 360/502 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2021-02-14, 23:49
|
|
|
Wiązki teraz robią pod pełne wyposażenie, są albo użyte, albo schowane jak u Ciebie.
Nie jestem pewien, ale może TU coś znajdziesz
Wiązki mogą być te same, to może tu sobie zerknij.
I podaj rok produkcji, będzie łatwiej |
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|