|
|
Kamperem przez świat. Pierwszy taki program w Polsce |
Autor |
Wiadomość |
KamperManiak
zaawansowany

Twój sprzęt: vwt4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2017 Piwa: 190/23 Skąd: Z youtuba
|
|
|
|
 |
daro35
weteran
Twój sprzęt: Iveco daily 35S14
Nazwa załogi: Deszczyki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lis 2017 Piwa: 77/254 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2020-08-25, 21:41
|
|
|
jak już pisałem |
|
|
|
 |
aviator
stary wyga

Twój sprzęt: Pilote Explorateur G743 XLC
Nazwa załogi: Ania i Tomek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sie 2017 Piwa: 54/147 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2020-08-25, 22:01
|
|
|
Oglądamy |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2020-08-25, 22:22
|
|
|
fajnie fajnie ...oglądamy |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 321/19 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2020-08-26, 08:47 Re: Kamperem przez świat. Pierwszy taki program w Polsce
|
|
|
KamperManiak napisał/a: | ...Codzienne stresy w korporacjach, ciągły pośpiech i pojęcia „asap” oraz „deadline” nagle przestają mieć znaczenie... |
fajnie, ale większość z nas ma to już dawno za sobą. |
|
 |
daro35
weteran
Twój sprzęt: Iveco daily 35S14
Nazwa załogi: Deszczyki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lis 2017 Piwa: 77/254 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2020-08-27, 22:41
|
|
|
Oni tu chyba rzadko zaglądają |
|
|
|
 |
Comsio
Kombatant weteran cepek
Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/421 Skąd: Ząbki
|
Wysłany: 2020-08-28, 07:56
|
|
|
Zapowiada sie
niestety nie posiadam takowego kanału. |
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
 |
|
|
|
 |
Neno
zaawansowany

|
|
|
|
 |
Zaradek
stary wyga

Twój sprzęt: Peugeot Boxer PILOTE Pacific 65px
|
Wysłany: 2020-08-28, 12:47
|
|
|
Nic nie straciliscie. Moim zdaniem nic ciekawego. Zrobiony jak wiekszosc teraz programow, czyli malo tresci, duzo powtorzen i wiecznie przerwy na reklamy. Do tego malo spójny, podczas gdy w Hiszpanii lato w Gruzji zima |
|
|
|
 |
bert
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
|
Wysłany: 2020-08-28, 13:25
|
|
|
nie widziałem ale się wypowiem
jeżeli to coś w stylu tych filmików którę tu propagowano jako kampermaniak, to dla mnie nuda i dno.
Dwie osoby, w kółko coś pieprzą, czasem bez składu i ładu. Plus można dać, podróżują ale od razu minus, bo odnoszę wrażenie, że nie po to by poznać-zobaczyć a po to by porównać i dopasować do (im) znanego.
Strasznie przegadane, przecież film to powinien być obraz. Obraz miejsc, sytuacji, widoków a nie przegadana opowieść o "tym" w stylu słuchowiska "rodzina matysiaków"
Samouwielbienie?
Jeden czy dwa materiały przeglądnąłem jak się pojawiły, potem kontrolnie oblukałem wyrywkowo kolejne mając nadzieje, że się wyrobią i nabiorą dystansu do siebie z korzyścią dla "tam", ale się nie doczekałem.
Cóż... nie jest to krytyka autorów, bardziej moja opinia odnośnie tego, czego oczekuje (jeśli miałbym oczekiwać) od materiałów około-podróżniczych. |
_________________ Norbert J. Zbróg
świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
 |
|
|
|
 |
Neno
zaawansowany

|
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
Wysłany: 2020-08-28, 21:09
|
|
|
bert napisał/a: | nie widziałem ale się wypowiem
jeżeli to coś w stylu tych filmików którę tu propagowano jako kampermaniak, to dla mnie nuda i dno.
Dwie osoby, w kółko coś pieprzą, czasem bez składu i ładu. Plus można dać, podróżują ale od razu minus, bo odnoszę wrażenie, że nie po to by poznać-zobaczyć a po to by porównać i dopasować do (im) znanego.
Strasznie przegadane, przecież film to powinien być obraz. Obraz miejsc, sytuacji, widoków a nie przegadana opowieść o "tym" w stylu słuchowiska "rodzina matysiaków"
Samouwielbienie?
Jeden czy dwa materiały przeglądnąłem jak się pojawiły, potem kontrolnie oblukałem wyrywkowo kolejne mając nadzieje, że się wyrobią i nabiorą dystansu do siebie z korzyścią dla "tam", ale się nie doczekałem.
Cóż... nie jest to krytyka autorów, bardziej moja opinia odnośnie tego, czego oczekuje (jeśli miałbym oczekiwać) od materiałów około-podróżniczych. |
Też tak twierdzę on 1
Nigdzie nie byli a teraz jadą i opisują .I fajnie tylko bez tego że oni pierwsi |
|
|
|
 |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 89/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2020-08-28, 21:24
|
|
|
bert napisał/a: | ........................
Kolego wszystko przed Tobą, najprościej wady wytyka się innym. Nagraj tak jak to chcesz zobaczyć, a ja chętnie to zobaczę. Pozdrawiam!!! |
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
bert
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
|
Wysłany: 2020-08-28, 22:03
|
|
|
Track222 napisał/a: | bert napisał/a: | ........................
Kolego wszystko przed Tobą, najprościej wady wytyka się innym. Nagraj tak jak to chcesz zobaczyć, a ja chętnie to zobaczę. Pozdrawiam!!! |
nagraj... hmy, widzisz kolego oprócz licznych swoich talentów, mam świadomość braku wielu innych. Mając tą świadomość zwyczajnie nie biorę się za to czego nie mógłbym zrobić porządnie. A jak już się biorę to zanim się nie nauczę robić tego porządnie, to niekoniecznie zaraz epatuje tym świat i okolicę. Dlatego też nie spełnię Twojej sugestii.
Wytykać wady(?) gdzie/komu/po co. Nie zauroczyli mnie i zwyczajnie nie oglądam.
Dlaczego mnie nie zauroczyli wyłuszczyłem. Komuś się podoba, niechże ogląda, cóż mu moja opinia. NB to Ty określiłeś to "wadami", ale już nadinterpretowałeś, że (ja) je wytykam
Również pozdrawiam!!!!!
|
_________________ Norbert J. Zbróg
świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
 |
|
|
|
|
 |
Comsio
Kombatant weteran cepek
Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/421 Skąd: Ząbki
|
Wysłany: 2020-08-28, 22:32
|
|
|
W takim razie nie mam czego żałować
|
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|