Wysłany: 2022-10-05, 12:49 Ciekawy bus z trzema slajdami, interesujące rozwiązania.
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie.
Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa
Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa
Byle dalej, byle w przód, absolutnie.
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :) Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 285/627 Skąd: Kraków
Wysłany: 2022-10-06, 05:51
Bus raczej z założenia ma być ciasnawy mobilny, troszkę przekombinowal Adam zwłaszcza z tymi bocznymi slajdami, no niech Cię złapie sraczka a do klopa się nie przecisniesz błyskawicznie, ten tylni slajd byłby wystarczył, choć rozwiązania z wzdłużnymi łózkami są i jest tam sporo miejsca,
Szacun za masę pracy i próbę zbudowania czegoś wyjątkowego czy to do końca wyszło w każdym miejscu nie jestem pewien.
Każdy rodzaj kampera ma inne zastosowanie robienie z blaszaka na siłę integry, no cóż
Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
Wysłany: 2022-10-06, 10:00
Bardzo fajne drzwi do bagażnika.
Szkoda że kogut na CT nie ograniczył się do działów technicznych,zdolna bestia.
Niejedno piwo należy się za ten projekt,może kiedyś w realu.
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 568/306 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
Wysłany: 2022-10-06, 17:23
darek 61 napisał/a:
zdolna bestia
Rozmawiałem z Adamem przez telefon w sierpniu. Opowiadał mi trochę o swoim projekcie. Szkoda, że przy takiej eksplozji zainteresowania caravaningiem tak mało vanów jest robione przez osoby, które mają o tym pojęcie jak Adam. Niestety obserwując grupy na fb większość działa wg zasady nie wiem ale się wypowiem.
Ciekawe dlaczego np Klimek i Duda nie zatrudnili kogoś takiego jak On na konsultanta.
Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560 Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 189/898 Skąd: San Escobar
Wysłany: 2022-10-06, 17:36
Innowacyjność niektórych rozwiązań powala! Adaśku zrobił coś, czego chyba nikt jeszcze przed nie zrobił!
Zapewne sporo na tym zarobi. I dobrze, bo zasłużył!
Twój sprzęt: Benimar Tessoro 468 NK Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Lis 2014 Piwa: 26/14 Skąd: Kaszubowo
Wysłany: 2022-10-07, 06:30
Oglądałem Kogutowego kampera podczas budowy jak i po. Nawet na chrzcinach byłem
Powiem wam, że trzeba mieć łeb jak sklep, żeby z siłowników które wysuwają się np na 10cm wysunąć slajd na 50 cm. To tylko przykład. Fajne są tylne drzwi dzielone i łamane.
Dużo roboty i serca włożył w ten projekt, a z tego co wiem za chwilę będzie następny.
Co do braku relacji na forum to z wiadomych względów nie jest dostępna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum