|
|
Poszukiwany,polecany |
Autor |
Wiadomość |
daro35
weteran
Twój sprzęt: Przyczepa Hobby de lux 560
Nazwa załogi: Deszczyki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lis 2017 Piwa: 76/254 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2023-02-06, 22:41 Poszukiwany,polecany
|
|
|
Witam wsjech,jako że po zakupie cepki,zaczynam batalię,odświeżanie.
Wytargałem lodówkę i kuchenkę w celu czyszczenia i przejrzenia przed montażem,polecacie kogoś,mogę wysłać,wolę wiedzieć z czym śpie |
|
|
|
 |
Socale
Kombatant

Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale
Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/637 Skąd: Gubin
|
Wysłany: 2023-02-07, 09:02
|
|
|
Jesteś dwupraworęczny, sam jesteś w stanie obsłużyć lodówkę, zapodaj zdjęcia z wątpliwościam i zadawaj pytania a koledzy poprowadzą jak dziecko.
Muszę zerknąć, chyba w stodole mam jeszcze taki psikacz do sprawdzania szczelności instalacji gazowych, jak chcesz to Ci wyślę |
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
daro35
weteran
Twój sprzęt: Przyczepa Hobby de lux 560
Nazwa załogi: Deszczyki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lis 2017 Piwa: 76/254 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2023-02-07, 22:37
|
|
|
Socale napisał/a: | Jesteś dwupraworęczny, sam jesteś w stanie obsłużyć lodówkę, zapodaj zdjęcia z wątpliwościam i zadawaj pytania a koledzy poprowadzą jak dziecko.
Muszę zerknąć, chyba w stodole mam jeszcze taki psikacz do sprawdzania szczelności instalacji gazowych, jak chcesz to Ci wyślę |
Dzięki Socale za chęci i psiukacz do szczelności.Posiadam w swoich zasobach takie rzeczy.Problem w tym że lodówka nie startuje ani z 12 ani 230 a gaz wolę sprawdzić pod kątem sprawności,więc wolę oddać to fachowcom i już.Dziękuję także za komplement z dwupraworęcznością,dlatego rozpoczynam rozdział odbudowy cepki ale leci dla Cię |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|