|
|
Podziękowanie dla kolegi Bogusław Pawełek. |
Autor |
Wiadomość |
Misio
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 799/1217 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2024-10-06, 19:00 Podziękowanie dla kolegi Bogusław Pawełek.
|
|
|
Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować załodze Bogusław Pawełek, którzy już kolejny raz pomogli nam przy awarii naszego kampera. Kraków, ciemno, zimno, centrum Krakowa, awaria elektryczna kampera. Za chwilę wizyta u pani profesor w Krakowie z chorą żoną, a tu awaria silnika który nie chce odpalić. Jeden telefon i przyjechali. Bogdan "obszedł" blokadę elektryczną i silnik odpalił. Zaprosili nas do siebie, przenocowali i ugościli. Na drugi dzień mogliśmy spokojnie pojechać na wizytę u pani profesor. Bardzo dziękujemy za pomoc empatię, życzliwość i za gościnę. Wszystkim życzymy takiej pomocy w problemach kamperowych. CamperTeam to świetna baza na niesioną pomoc w sprawach awaryjnych. Pawełki -Żabusie, Bogdan i Matrusia, jesteście Wielcy i należy się cały Browar za niesioną pomoc. Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY. MisioKot. |
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
 |
|
|
|
 |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 88/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2024-10-06, 21:11
|
|
|
Niezmiernie miło czyta się taki post, szczególnie dla tego że z Martę i Bogusława znam osobiście . Są to przesympatyczni ludzie, którzy nigdy nie odmówią w potrzebie. |
_________________ Nic nie muszę, mogę tylko chcieć. Ale czasem jest tak, że tak bardzo chcę, że muszę.
 |
|
|
|
 |
ZEUS
Kombatant

Twój sprzęt: Weinsberg CC600 MG 120 kW 2019
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Paź 2014 Piwa: 65/66 Skąd: Olimp ?
|
Wysłany: 2024-10-06, 21:32
|
|
|
Potwierdzam... Boguś to jest GOŚĆ🤗 mi też pomógł w Hiszpanii przy wymianie pompki wody w kamperze... a tak w ogóle to oboje (z Martą) to bardzo fajni ludzie👋 cieplutko pozdrawiam😊 |
_________________ --------------------------------------------------
Uśmiech to magia-powstaje z niczego a cuda zdziała
---
moje kampery:
- campervan Peugeot Boxer - 2011 r.
- Chausson Flash 02 - 2011 r.
- CI Elliot 84 XT - 2017 r.
- Weinsberg 600MG - 2019 r.
 |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2024-10-12, 15:36
|
|
|
No to i mnie podładowal aku agregatem w Hiszpanii, co prawda Zeus sie nie wyspał bo jarmoliliśmy do pólnocy. |
|
|
|
 |
Darson
Kombatant

Twój sprzęt: MCLOUIS 252, MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 194/96 Skąd: Jaworzno/Oslo
|
Wysłany: 2024-10-23, 14:54
|
|
|
Powtórzę za Track222, ale tak właśnie myślę. Niezmiernie miło czyta się takie posty.
Szerokości wszystkim, ale gdyby zdarzyła się przygoda na trasie to oby znaleźli się i tacy Przyjaciele w pobliżu |
_________________ Staram się, jak mogę.
Gdy nie mogę, to przestaję się starać.
Darson ®
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|