Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 227/190 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-08-13, 08:54 Rowery spadają z dachu auta na S8
Kiedyś, przy okazji klejenia panela na dachu, tak sobie pomyślałem, "co by było gdyby".
Tfu, tfu wypluwam te słowa.
Ale temat warty przemyślenia, bo każdy klei najlepiej jak może, ale czy ktoś sprawdza, jak to siedzi po kilku miesiącach, albo roku ?
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 95/94 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2025-08-13, 13:46
Ja nie ufam do końca uchwytom "fabrycznym" bagażnika rowerowego. Stosuję dodatkowo dwa pasy transportowe i przypinam również takimi mini pasami każde koło do dolnej listwy bagażnika.
Swego czasu, jak byłem b.młody i nie doświadczony życiowo zgubiłem prasę mimośrodową (7,5 tony) i kilka drobniejszych ładunków. Dmucham teraz na zimne
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum