Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedam fotele Ducato / Jumper / Boxer x250
Autor Wiadomość
inny_rafał 
początkujący forumowicz

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2025-09-28, 15:49   Sprzedam fotele Ducato / Jumper / Boxer x250

Sprzedam dwa pojedyncze fotele do Ducato / Jumper / Boxer x250. Tylko w komplecie. Tapicer, od którego je kupiłem twierdzi, że podobno zostały zdjęte z nowego samochodu przed wymianą na kapitańskie, ale osobiście raczej obstawiam profesjonalną renowację, x250 nie jest produkowany od 11 lat. Wątpię, żeby tapicer trzymał je przez tyle czasu. Chociaż kto wie.

Tapicerka czerwono-czarna, jeden podłokietnik na fotel, regulacja podparcia lędźwiowego, zagłówki plastikowe (jak to w x250, chociaż chyba można je zamienić na te tapicerowane, jak w x290). Fotele nie noszą żadnych śladów używania, stan idealny, wszystko działa (wszystkie regulacje), żadnych przetarć, obtarć, itp. Są kompletne, z podstawami (mam wrażenie, że są po malowaniu). Fotel kierowcy z szufladą.

Na zdjęciach są delikatnie zagniecione poduszki, fotele były przypięte pasami na pace przed jakiś czas.

W komplecie pas do fotela pasażera (do airbaga - od standardowego różni się szerokością stalowej wsuwki).

Tylko odbiór osobisty na Śląsku (Katowice).

Cena 5000 PLN.

Mam jakiś problem z dodawaniem zdjęć, więcej zdjęć w chmurze tutaj:

https://e.pcloud.link/publink/show?code=kZ4imUZEWLgOMnGkAB88mTMfSDbAkUksMqy
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu