|
|
|
Sprzedam fotele Ducato / Jumper / Boxer x250 |
| Autor |
Wiadomość |
inny_rafał
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2025-09-28, 15:49 Sprzedam fotele Ducato / Jumper / Boxer x250
|
|
|
Sprzedam dwa pojedyncze fotele do Ducato / Jumper / Boxer x250. Tylko w komplecie. Tapicer, od którego je kupiłem twierdzi, że podobno zostały zdjęte z nowego samochodu przed wymianą na kapitańskie, ale osobiście raczej obstawiam profesjonalną renowację, x250 nie jest produkowany od 11 lat. Wątpię, żeby tapicer trzymał je przez tyle czasu. Chociaż kto wie.
Tapicerka czerwono-czarna, jeden podłokietnik na fotel, regulacja podparcia lędźwiowego, zagłówki plastikowe (jak to w x250, chociaż chyba można je zamienić na te tapicerowane, jak w x290). Fotele nie noszą żadnych śladów używania, stan idealny, wszystko działa (wszystkie regulacje), żadnych przetarć, obtarć, itp. Są kompletne, z podstawami (mam wrażenie, że są po malowaniu). Fotel kierowcy z szufladą.
Na zdjęciach są delikatnie zagniecione poduszki, fotele były przypięte pasami na pace przed jakiś czas.
W komplecie pas do fotela pasażera (do airbaga - od standardowego różni się szerokością stalowej wsuwki).
Tylko odbiór osobisty na Śląsku (Katowice).
Cena 5000 PLN.
Mam jakiś problem z dodawaniem zdjęć, więcej zdjęć w chmurze tutaj:
https://e.pcloud.link/publink/show?code=kZ4imUZEWLgOMnGkAB88mTMfSDbAkUksMqy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|