|
|
|
komary itp bestie... |
| Autor |
Wiadomość |
Alek
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2010-04-27, 16:23
|
|
|
| ekosmak.dabrowska napisał/a: | | Cytat: | | To tyle informacji. |
A jak brzmi zaklęcie by, dowiedzieć się co to i gdzie to. |
Nabyć to można u mnie jest to spray 150ml o nazwie Insekt kosztuje 25zł + koszt wysyłki.
Wystawiam faktury VAT.
Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na pw.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2010-04-27, 19:18
|
|
|
Wszystkim Norgofilom i nietylko polecam srodek ktory my stosujemy ...przetestowany na dalekiej polnocy przeciwko komarom i jeszcze gorszym meszkom
http://www.allegro.pl/ite...meszki_itp.html |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-04-27, 21:45
|
|
|
| tomekp napisał/a: | | Również próbowałem to zrobić na forum, ale widzę że chyba niepotrzebnie bo rozmowy kierują się pomału w złym kierunku. |
tomekp jeśłi o mnie chodzi to rozmowy są całkiem na temat, jak każdy konsument chciałem sprawdzić czym to się je, i chyba każdy może to wiedzieć.
Muszę przyznać że jak pierwszy raz opis czytałem to się przeraziłem, ale po tym jak zwykle przychodzi chwila refleksji, tak jak napisałeś każdy preparat chemiczny musi posiadać dokładny opis także tabletki, ja ich spożywam dość sporo i jeśli by tak poczytać ulotki to nikt żadnej tabletki by do ust nie włożył
Ale oczywiście tak nie jest, większość ludzi nic sobie z tego nie robi chyba że rzeczywiście posiada jakieś uczulenia na środki farmaceutyczne.
Ten środek tak jak piszesz może być skuteczny i tego nie neguje, czy źle wpływa na nas ?? chyba każdy musi sam zdecydować.
Ja osobiście od paru lat używam zwykłego Autanu ( byle nie w sztyfcie ), który wygrał już wiele testów, wieczorkiem zapalam przy wejściu owadobujczą spiralkę i jak na razie zdaje egzamin. |
|
 |
Jary70
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Transit GiottiVan 60FT
Nazwa załogi: DOJARKA
|
Wysłany: 2010-04-27, 22:16
|
|
|
Wprowaszamy w tym roku na rynek masowy innowacyjny środek na bazie olejków eterycznych przeciw komarom Mosbito w trzech postaciach: plaster działa 12h, opaskę na rękę działa 5 dni i atomizer 100 ml na komary i kleszcze. Plastry testowałem w tamtym roku ze skutkiem pozytywnym: na grzybach -przyklejałem do ubrania, grill pod stolik, sypialnia przy łóżku. W tamtym roku dostępne na rynku aptecznym ze wskazaniem dla dzieci, wydają się również bezpieczne dla zwierząt . Myślę że 1-2 na kapera na dobę wystarczą.
info: verco.com.pl / sklep/ akcesoria, nie naumiułem się wklejać linków także sorki zxa utrudnienia. |
_________________ Zawsze w stronę słońca
 |
|
|
|
 |
Jary70
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Transit GiottiVan 60FT
Nazwa załogi: DOJARKA
|
Wysłany: 2010-05-06, 12:34
|
|
|
| www.mosbito.pl |
_________________ Zawsze w stronę słońca
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|