Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
komary itp bestie...
Autor Wiadomość
Alek
początkujący forumowicz

Postawił 5 piw(a)
Wysłany: 2010-04-27, 16:23   

ekosmak.dabrowska napisał/a:
Cytat:
To tyle informacji.

A jak brzmi zaklęcie by, dowiedzieć się co to i gdzie to. :spoko

Nabyć to można u mnie jest to spray 150ml o nazwie Insekt kosztuje 25zł + koszt wysyłki.
Wystawiam faktury VAT.
Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na pw.

Pozdrawiam
Postaw piwo autorowi tego posta

darboch 
Kombatant
KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Piwa: 68/48
Wysłany: 2010-04-27, 19:18   

Wszystkim Norgofilom i nietylko polecam srodek ktory my stosujemy ...przetestowany na dalekiej polnocy przeciwko komarom i jeszcze gorszym meszkom :gwm

http://www.allegro.pl/ite...meszki_itp.html

Rockers 
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Piwa: 23/14
Wysłany: 2010-04-27, 21:45   

tomekp napisał/a:
Również próbowałem to zrobić na forum, ale widzę że chyba niepotrzebnie bo rozmowy kierują się pomału w złym kierunku.

tomekp jeśłi o mnie chodzi to rozmowy są całkiem na temat, jak każdy konsument chciałem sprawdzić czym to się je, i chyba każdy może to wiedzieć.
Muszę przyznać że jak pierwszy raz opis czytałem to się przeraziłem, ale po tym jak zwykle przychodzi chwila refleksji, tak jak napisałeś każdy preparat chemiczny musi posiadać dokładny opis także tabletki, ja ich spożywam dość sporo i jeśli by tak poczytać ulotki to nikt żadnej tabletki by do ust nie włożył :ble

Ale oczywiście tak nie jest, większość ludzi nic sobie z tego nie robi chyba że rzeczywiście posiada jakieś uczulenia na środki farmaceutyczne.

Ten środek tak jak piszesz może być skuteczny i tego nie neguje, czy źle wpływa na nas ?? chyba każdy musi sam zdecydować.

Ja osobiście od paru lat używam zwykłego Autanu ( byle nie w sztyfcie ), który wygrał już wiele testów, wieczorkiem zapalam przy wejściu owadobujczą spiralkę i jak na razie zdaje egzamin.

Jary70 
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Transit GiottiVan 60FT
Nazwa załogi: DOJARKA
Piwa: 18/13
Wysłany: 2010-04-27, 22:16   

Wprowaszamy w tym roku na rynek masowy innowacyjny środek na bazie olejków eterycznych przeciw komarom Mosbito w trzech postaciach: plaster działa 12h, opaskę na rękę działa 5 dni i atomizer 100 ml na komary i kleszcze. Plastry testowałem w tamtym roku ze skutkiem pozytywnym: na grzybach -przyklejałem do ubrania, grill pod stolik, sypialnia przy łóżku. W tamtym roku dostępne na rynku aptecznym ze wskazaniem dla dzieci, wydają się również bezpieczne dla zwierząt :szeroki_usmiech . Myślę że 1-2 na kapera na dobę wystarczą.
info: verco.com.pl / sklep/ akcesoria, nie naumiułem się wklejać linków także sorki zxa utrudnienia.

Jary70 
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Transit GiottiVan 60FT
Nazwa załogi: DOJARKA
Piwa: 18/13
Wysłany: 2010-05-06, 12:34   

www.mosbito.pl

Odpowiedz do tematu