|
|
Instrukcja westfalia |
Autor |
Wiadomość |
papajjek
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: vw polo 1.0 VW T4 1.9TD :)
|
Wysłany: 2010-05-23, 22:21 Instrukcja westfalia
|
|
|
Mamy w koncu naszego kamperka. Vw T4 - tylko teraz wiele pytan, ktore latwiej jest ogarnac z instrukcja niz eksperymentowac: Gdzie mozna zdobyc instrukcje westfalii (ksiazka, plik, cokolwiek)?
Najwazniejsze nurtujace mnie pytania:
Jak sie programuje webasto i gdzie mi schowali ten drugi akumulator?, oraz pare innych.
Ciekawosc mnie bardzo zjada, samochod czeka na nas daleko as do poczatku sierpnia, wiec nie moge sobie codziennie posprawdzac, pomacac i takie tam.
Do tego czasu pozostaje mi tylko szukanie w necie, czytanie i pytanie radosnych posiadaczy podobnych jezdzidel.
Aha... instrukci nie mamy... poprzedni wlascicel tez nie mial... w sumie to poprzedni wlasciciel nigdy nie uzywal tego samochodu to kempingowania... a szkoda bo malo nam wytlumaczyl.. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
WODNIK
weteran

Twój sprzęt: HOBBY 600
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Piwa: 55/228 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2010-05-23, 22:51
|
|
|
Witam.
Drugi aku powinien być za lodówką a przed schowkiem na butle gazową.
Co do sterowania Webastem to muszę wiedzieć gdzie masz sterowanie nad lusterkiem wstecznym czy w panelu nad kuchenką. |
_________________ --- B E S K I D N I K ---
Pozdrawiamy Bronia i Janek
 |
|
|
|
 |
papajjek
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2010-05-24, 21:08
|
|
|
w panelu nad kuchenka abok tez jest pokretlo nawiewu czy ciepla i wlacznik tylko do nawiewu bez grzania.... jakos tak chyba tam jest.....
p.s. smiesznie to brzmi jak sie opisuje spelnione marzenie ktore jeszcze trwa (wlasciwie to zaczyna sie spelniac)...
aha...akumulatora pod siedzeniem nie bylo bo siedzenie jest przymocowane "patykiem" (czyt. metalowa rurka) do podlogi i sie kreci . gdzies pod lodowka/kolo lodowki to moze byc ale wydawalo mi sie dziwnie trudno sie tam dostac wiec zostawilem to sobie aby sprawdzic w sierpniu przed weselem... dzieki za sugestie stawiam na lodowkowy wariant , jak sie tam latwo dostac ?? |
|
|
|
 |
WODNIK
weteran

|
Wysłany: 2010-05-24, 22:14
|
|
|
Jutro zrobię foto to Ci pokażę gdzie jest aku. |
 |
|
|
|
 |
WODNIK
weteran

|
Wysłany: 2010-05-25, 23:22
|
|
|
Na foto pokazane jest gdzie jest aku pokładowy w T4
Schowek na aku.jpg Tylna lewa część po zdjęciu osłony |
 |
Plik ściągnięto 2140 raz(y) 5,15 KB |
Schowki na butle i aku.jpg A- schowek na butle z gazem B- schwek na aku pokładowe |
 |
Plik ściągnięto 2140 raz(y) 36,05 KB |
|
 |
|
|
|
 |
papajjek
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2010-05-27, 00:04
|
|
|
To by chyba pasowalo bo jest to jedno z dwoch miejsc w jakie nie zagladalem... (drugie to pod lodowka - ciekawi mnie co tam jest )
dzieki Wodnik.... |
|
|
|
 |
WODNIK
weteran

|
Wysłany: 2010-05-27, 10:34
|
|
|
Po lodówką jest cała centrala elektryczna z prostownikiem, przekaźnikami i innymi kablami. Jeżeli Ci wszystko działa to możesz tam zaglądnąć ale nic nie kombinuj.
Po podłączeniu zasilania zewnętrznego należy go uruchomić przez przestawienie wyłącznika na ON lub I /zależy od typu /. Przełącznik ten z zasady znajduje się
na słupku drzwi kierowcy od strony umywalki nad bezpiecznikami.
Pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|