|
|
|
Naiwne pytania.. |
| Autor |
Wiadomość |
Neno
zaawansowany

|
Wysłany: 2011-08-31, 15:08 Re: Naiwne pytania..
|
|
|
| TomekM napisał/a: |
2. Jak to jest z klimatyzacją? Czy jest to rzecz niezbędna w podróżach po krajach południowej Europy, czy jest to tylko fanaberia typu 1/2 wkładu w zmywarkach? |
Heh...ja to bym powiedział tak , że to raczej dywagacje typu zmywarka czy ręcznie :D |
|
|
|
 |
marcos40
trochę już popisał
Twój sprzęt: Ducato Dethleffs
|
Wysłany: 2011-08-31, 21:12
|
|
|
A ja myślę, że jak zwykle to jest tylko i wyłącznie kwestia pieniędzy Chyba większość z nas za darmo klimę by chetnie wzięła, jak trzeba sporo dopłacić to dochodzimy do wniosku, że da się bez Bo taka jest też prawda, da się i osobiście uważam, że nie jest niezbędna. A poza tym to sobie najpierw określ kwotę do wydania a potem dostosowuj do niej oferty. Pamiętaj, że kupując do remontu powiększ ją o spooorą kwotę za remont. Jeżeli nie chcesz go robić sam to szczerze odradzam, jestem świeżo po takiej operacji. Jest czasochłonna i kosztowna a dostępność części jak pisali koledzy mizerna. Szukając np dwuosiówki bardzo zawężasz sobie krąg ofert bo tego w danym przedziale cenowo - rocznikowym zbyt wiele nie ma. Trochę łatwiej o łóżko pietrowe choć też trzeba się naszukać tzn szczególnie jak łącznie ma być 6 miejsc do spania. Jak nie wiesz o tym wiele, to lepiej jednak by ktoś doświadczony pomógł Ci przy zakupie lub kupić od zaufanej osoby sprawdzonego campera. Bo potem czasem zamiast radości może być płacz i zgrzytanie zębami, czego oczywiście Ci nie życzę |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|