|
|
Wyspa Elba - 07.07.2012 |
Autor |
Wiadomość |
sylvinha
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.5 Diesel 93r.
Nazwa załogi: 2 + 2 córy
|
Wysłany: 2012-07-12, 14:12
|
|
|
A w ogóle to dzięki pabloarmado za czujność;), bo chyba jednak stanie na Gizycku.
Ja juz mam takie cisnienie na wyjaz (po tej wymarzonej nieudanej Elbie), juz bym chyba nawet dwie klatki obok do sasiada pojechał i zapłaciła 14 zł, za wstep na balkon... No ale tak to jest jak sie człowiek na coś napali;) |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2012-07-12, 14:27
|
|
|
Zatrzymaj się na kempingu w Strzelcach. To nasz zaprzyjaźniony kemping. Opłata pewnie 1/3 tego o którym myślałaś. Mając kamperka ze sobą ważne jest gdzie przenocować, wodę spuścić/nabrać i kota wyprowadzić. To wszystko tam masz. Czas poświęcić na zwiedzanie Mazur a wieczorkiem powrót do portu.
Popatrz moja relacja http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=8506 |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
sylvinha
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.5 Diesel 93r.
Nazwa załogi: 2 + 2 córy
|
Wysłany: 2012-07-12, 14:39
|
|
|
janusz napisał/a: | Zatrzymaj się na kempingu w Strzelcach. To nasz zaprzyjaźniony kemping. Opłata pewnie 1/3 tego o którym myślałaś. Mając kamperka ze sobą ważne jest gdzie przenocować, wodę spuścić/nabrać i kota wyprowadzić. To wszystko tam masz. Czas poświęcić na zwiedzanie Mazur a wieczorkiem powrót do portu.
Popatrz moja relacja http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=8506 |
Dziękuję!:)
Wchłonęłam relację - świetna i pomocna. A mojemu małzonowi - mechanikowi oczywiscie najbardziej sie Wasz kamper podoba i "grozi", ze tez takiego bedziemy mieć;). Kiedyś
... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|