|
|
Jedziemy do Czarnogory |
Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 357/408 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2012-08-17, 19:15
|
|
|
Ta relacja to Jana Olejnika,pod Albania-6 krajow w 6 osob,bardzo ladnie opisuje przejazd przez BiH.jest to kraj bezpieczny,w miateczkach masz koscioly a obok meczety,wkradl mi sie blad nie P a K |
|
|
|
 |
cirrustravel
weteran CB RADIO - 26

Twój sprzęt: Chausson S697 GA
Nazwa załogi: NICKT
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2010 Piwa: 82/77 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: 2012-08-17, 19:19
|
|
|
Jeśli chodzi o Plitvice to nie wiem, ale gdybyście chcieli nocować przy NP KRKA to stojąc na parkingu, po powrocie mieliśmy za wycieraczką BoXerka dwie broszurki campingów znajdujących się koło parku (są reklamy po drodze).
Cena była 12 euro za 2 osoby + kamper + prąd
Szerokości !!! |
_________________ Mariusz
www.cirrus-travel.pl
 |
|
|
|
 |
KECZER
weteran

Twój sprzęt: Gold Camper/Ford Transit. 2,0 TDCI-2006r.
|
Wysłany: 2012-08-18, 22:58
|
|
|
Zbigniew Muzyk napisał/a: | przejazd przez BiH.jest to kraj bezpieczny |
tu bym polemizowal bo mi wczoraj czyli w piatek (17.8.12) wybili okno w kabinie od strony kierowcy na platnym parkingu w Sarajewie- na szczescie nic nie ukradli!! moze ich wystraszyl alarm??
szkoda bo popsulo to nam bardzo nastroj urlopowy
dobrze ze Ambasada bardzo pomogla i udalo sie znalezc serwis Forda i oni mieli ta jedyna szybe akurat dla nas!!! tak ze juz w sobote rano pojechalismy dalej do Mostaru i Miedziugore
ale osad ciezki pozostal
pozdrawiam z campu w Miedziugore Grzegorz |
_________________ A teraz chwilowo w kraju ojczystym-
Koniec z ROSJA- ciekawe na jak dlugo.....??? |
|
|
|
 |
ufolz
trochę już popisał
Nazwa załogi: z kosmosu
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Sie 2011 Piwa: 4/10 Skąd: mało ważne
|
Wysłany: 2012-09-30, 09:39
|
|
|
KECZER napisał/a: | Zbigniew Muzyk napisał/a: | przejazd przez BiH.jest to kraj bezpieczny |
tu bym polemizowal bo mi wczoraj czyli w piatek (17.8.12) wybili okno w kabinie od strony kierowcy na platnym parkingu w Sarajewie- na szczescie nic nie ukradli!! moze ich wystraszyl alarm??
szkoda bo popsulo to nam bardzo nastroj urlopowy
dobrze ze Ambasada bardzo pomogla i udalo sie znalezc serwis Forda i oni mieli ta jedyna szybe akurat dla nas!!! tak ze juz w sobote rano pojechalismy dalej do Mostaru i Miedziugore
ale osad ciezki pozostal
pozdrawiam z campu w Miedziugore Grzegorz |
Czytając ten post przypomniał mi się wątek podróży przez Rumunię z czasów Socjalizmu, kiedy to w nocy jadąc drogą w pewnym momencie samochód zaczął z przyczepą wężykować (60km/h) zatrzymujemy się i co widzimy wszystkie koła kapcie. znajomi również co się okazało 1km wcześniej rozsymapane gwoździe pięknie pozaginane.. a gdzie się zatrzymaliśmy jakieś 2km dalej Wulkanizacja może i u Ciebie taki sam układ :D ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.. mam nadzieje że będzie bezpiecznie w 2013r :D |
|
|
|
 |
Krzysiek 56
zaawansowany

Twój sprzęt: WV LT 31 KARMAN
Nazwa załogi: strzelcy
|
Wysłany: 2012-10-08, 15:18
|
|
|
Może to było na parkingu przy ul, Kosewo.Mnie złodziej o godz.5 rano włamał się do bocznego schowka i zabrał wszystkie przewody. Na szczęście udało się je odzyskać.
466a.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2244 raz(y) 58,6 KB |
463 przy ul Kosewo a.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2244 raz(y) 58,29 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|