|
|
|
Nasze Wielkie Greckie Wakacje 2012 |
| Autor |
Wiadomość |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2013-04-03, 11:29
|
|
|
| rawicki@op.pl napisał/a: | Myslę, jak ja mógłybym się tam usadowić , ale nie wpada mi do głowy nic rozsądnego.
Może Wy, jako już znawcy Grecji, macie jakiś pomysł. W biznesie najważniejsze jest znaleść jakąś lukę. Chętnie bym tam popracował, pod warunkiem , że na lipiec,sierpień, wrzesień dostanę urlop i przyjadę do Polski. |
Zbyszku, może TOY-TOY przy plaży |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
Rawic
Kombatant

Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
|
Wysłany: 2013-04-03, 15:57
|
|
|
| Grzesiu ! Dobra podpowiedź, ale zobaczymy jak pójdzie mi na targach z tym interesem, bo ludzie różnie chodzą ze swoimi interesami.Pozdro. |
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym. |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2013-04-07, 18:37
|
|
|
Zbyszek, daj relację z targów |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
Rawic
Kombatant

|
Wysłany: 2013-04-07, 22:23
|
|
|
| Napisałem parę zdań ,pod tematem "Moto Show i My",Pozdrawiam. |
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym. |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2356 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2013-04-08, 18:43
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | | Zbyszek, daj relację z targów |
We właściwym dziale są takowe.
Dla Ciebie, Krzysiu, może być istotne to, że na wystawie brylowaliście, obok innych Kolegów. Kolaże zdjęć z Waszych wypraw zrobiły wrażenie na publiczności.
Na wszelki wypadek zabrałem je ze sobą. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

|
Wysłany: 2013-04-08, 19:18
|
|
|
Tadeuszu, interesowała mnie relacja pt. instalacja toi toi, ale tego jednak Zbyszek nie upublicznił, ani tam, ani tu
| Tadeusz napisał/a: | | Dla Ciebie, Krzysiu, może być istotne to, że na wystawie brylowaliście, obok innych Kolegów. Kolaże zdjęć z Waszych wypraw zrobiły wrażenie na publiczności. |
wiem, że je zabierałeś, bo pytałeś o zgodę
cieszę się, że zrobiły pozytywne wrażenie. najbardziej pewnie się cieszy autorka zdjęć, moja Roza
chcieliśmy pojechać na targi, ale budżet napięty - a już wkrótce Nasze Jeszcze Większe Greckie Wakacje 2013
najważniejszą przeszkodą była jednak szkoła muzyczna- Aleksandra zachorowała przed świętami i nie zdążyła "zdać" koncertu i utworu, a pierwszy wolny termin przypadał niestety na piątkowe popołudnie |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2356 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2013-04-08, 19:26
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | | wiem, że je zabierałeś, bo pytałeś o zgodę |
Oczywiście pytałem o zgodę na publikowanie na wystawie, ale pisząc, że zabrałem je, mam na myśli co innego.
Zabrałem je po wystawie do domu. Są to fotogramy formatu A0 z naniesionym kolażem utworzonym z wielu zdjęć z relacji. Wykonał je nasz Kolega Jurek (Slajd). |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

|
Wysłany: 2013-04-08, 19:33
|
|
|
| Tadeusz napisał/a: | | Zabrałem je po wystawie do domu. Są to fotogramy formatu A0 z naniesionym kolażem utworzonym z wielu zdjęć z relacji. Wykonał je nasz Kolega Jurek (Slajd). |
do Galerii CamperTeam, proszę
i brawa dla Slajda |
|
|
|
 |
Rawic
Kombatant

|
Wysłany: 2013-04-09, 07:42
|
|
|
Widzę,że nie wszyscy z CT znają się na żartach.
Nie zainstalowałem TOY TOYi, bo serwisanci nie dojechali, za co wszystkich zawiedzionych przepraszam bardzo. |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

|
Wysłany: 2013-05-05, 20:12
|
|
|
czy nasza wakacyjna znajomość z Grekiem Adonisem przerodzi się w przyjaźń? kto wie!
dzisiaj chciałem zadzwonić i złożyć świąteczne życzenia (prawosławna Wielkanoc)...
właśnie mozolnie układałem greckie zdania, kiedy zadzwonił telefon - Adonis najwyraźniej miał taki sam zamiar jak ja
złożyliśmy sobie życzenia, przekazaliśmy pozdrowienia, umówiliśmy się na 26 czerwca
odliczamy dni do kolejnych, trzecich już greckich wakacji |
|
|
|
 |
buba
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW Sven Hedin
Nazwa załogi: Bobki
|
Wysłany: 2013-05-06, 15:30
|
|
|
super |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

|
Wysłany: 2013-05-19, 19:41
|
|
|
buba, ale każdy kij ma dwa końce! planując wyprawę do Turcji i tak będziemy musieli "zahaczyć" o Kanatadika |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|