|
|
|
W KRAINIE ZEUSA... |
| Autor |
Wiadomość |
Endi
Kombatant

Twój sprzęt: LaLunia II / Mobilvetta K-yacht MH 85
Nazwa załogi: PaPi Team
Pomógł: 18 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Piwa: 315/492 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2012-12-15, 13:29
|
|
|
| Agostini napisał/a: | | A czy Ty wieesz?...... żee?...............................................Kto wie? |
No tak pozostali już wiedzą a ja jeszcze nie , lecz pewnie wkrótce się dowiem |
_________________ Najpiękniejsze hobby świata ! |
|
|
|
 |
Agostini
weteran

Twój sprzęt: Hymer ML-T 580
Pomógł: 4 razy Dołączył: 19 Sty 2011 Piwa: 245/114 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2012-12-17, 21:05
|
|
|
Tadeuszu – takie słowa wiele dla mnie znaczą. Jest mi bardzo miło. Dziękuję. |
_________________ Basia i Andrzej
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
RODOS
zaawansowany
Twój sprzęt: Knaus Sport Traveller Renault 2,5 dCi 2007
Nazwa załogi: JASKÓŁKI
|
Wysłany: 2012-12-19, 09:22 Relacja
|
|
|
Witamy,
Przeczytaliśmy Waszą relację z wielką przyjemnością. Cieszymy się, że zrealizowaliście swoje zamierzenia. Pamiętamy Wasz wpis do naszej relacji, który dawał do zrozumienia, że Grecja Was nie ominie. Piękne zdjęcia i opisy oddające na żywo wrażenia z pobytu w tym kraju. Byliśmy dwukrotnie w Grecji i dalej mamy ochotę na odwiedzenie jej w przyszłym roku. Twoja relacja przybliża nam nowe miejsca warte zobaczenia. Za każdym razem odkrywa się coś nowego, dlatego wielkie uznanie dla Tych, którzy mają ochotę podzielić się swoimi wrażeniami z innymi.
Wiemy, ile czasu trzeba poświęcić na przygotowanie relacji i aby była interesująca, trzeba o tym myśleć już w czasie podróży. Z pewnością jesteście uzdolnieni, ale to tylko pomaga w uzyskaniu wspaniałego efektu końcowego, ale nie zwalnia z poświecenia sporo czasu. Dziękujemy za piękną relację wzbogacającą informację o tym zakątku świata. Grecja posiada wspaniałe zabytki, ciepłe morza z pięknymi plażami, niezliczone wyspy i urzekające kolorami krajobrazy, co jak magnes przyciąga zakochanych w tym kraju turystów.
To wszystko przebija się w Waszej relacji.
Dla ciebie piwko, a dla Basi
Serdecznie pozdrawiamy Lila i Tadeusz |
|
|
|
 |
rysiol
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 82/27 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2012-12-19, 15:58
|
|
|
| Zawsze czekam do końca relacji aby nie psuć wątku, lecz tym razem było mi trudno dotrzymać z pochwałami do końca. Jednak udało się. Relacja równie piękna jak wyprawa.Możecie śmiało pisać przewodniki. Oczywiście należny się piwko. |
|
|
|
 |
Agostini
weteran

|
Wysłany: 2012-12-22, 14:51
|
|
|
| Cytat: | | Zawsze czekam do końca relacji aby nie psuć wątku... | I właśnie przez to, tak długo trwałem w niepewności.
Dzięki rysiol
Dzięki RODOS
| Cytat: | | ...Grecja posiada wspaniałe zabytki, ciepłe morza z pięknymi plażami, niezliczone wyspy i urzekające kolorami krajobrazy... |
…i mieszkańców, uwielbiających swój kraj, niezwykle życzliwych, także dla obcych, którzy to wszystko zauważają i doceniają. Warto to odwzajemniać, zasługują na to.
Przez podobną do Polski, trudną historię, przez ostatnie stulecia, mam wrażenie, że naszych rodaków traktujący ze szczególną sympatią. Jest to świetny kraj do kolejnych odwiedzin i miłego spędzania w nim czasu. Nie dziwię się Tadeuszu, że chcecie tam powrócić.
A trud przygotowywania relacji? Oczywiście, jest. Lecz warto go podejmować, i nie tylko dla tych kilku ciepłych słów i opinii (choć są bardzo motywujące, nawet jeśli są trochę na wyrost), także dlatego, że poza namiarami, spostrzeżeniami i innymi przydatnymi, przekazywanymi sobie informacjami, mamy możliwość wzajemnego poznawania się.
Ja np, tak poznałem tu, i nadal poznaję, wielu życzliwych, koleżeńskich i sympatycznych ludzi. Z niektórymi, stało się to już nawet, nie tylko wirtualnie. Z czego bardzo się cieszę. |
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Nomad
weteran

Twój sprzęt: sprzedany;;E-mail 25020roman@gmail.com
Nazwa załogi: Nomad
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Lut 2011 Piwa: 51/22 Skąd: Elbląg
|
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-12-24, 16:12
|
|
|
Andrzeju w końcu znalazłem czas żeby przeczytać całą relację, dziękuję Ci za nią bardzo
Dziękuję za to co będzie inspiracją dla przyszłorocznej wycieczki (o ile finanse pozwolą), dziękuję również za relację z miejsc, które mnie interesowały, a teraz wiem że mogę je sobie darować
Na koniec gratuluję udanych wakacji, życzę by przyszłoroczne były jeszcze lepsze, a póki co Wesołych Świąt |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
rysiol
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 82/27 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2012-12-25, 17:00
|
|
|
Agostini napisał | Cytat: | I właśnie przez to, tak długo trwałem w niepewności.
Dzięki rysiol
|
Za świetne poczucie Humoru jeszcze jedno piwo. |
|
|
|
 |
Agostini
weteran

|
Wysłany: 2012-12-26, 21:21
|
|
|
Dzięki Panowie, dzięki, mam nadzieję, że wkrótce będę mógł się zrewanżować.
| Cytat: | ...dziękuję również za relację z miejsc, które mnie interesowały, a teraz wiem że mogę je sobie darować |
Znam Wasze, Krzysztofie, „obie Grecje”, dlatego domyślam się, których miejsc, cytat może dotyczyć. Rozumiem Cię, ale…
Z całą pewnością dobrze wiesz o tym, że w tych samych miejscach, lub tuż obok, każdy z nas może odnaleźć zupełnie coś innego, - więc zbyt szybko, może nie rezygnuj.
Choć drugiej strony, w Grecji jest jeszcze tyle ciekawych obszarów, że starczy ich na wiele wizyt i wszystko może poczekać na swoją kolej.
Moja lista miejsc do odwiedzenia, stworzona przed wyjazdem, była dużo dłuższa, lecz kiedy zacząłem liczyć czas potrzebny na jej, w miarę spokojne zrealizowanie,
z żalem wykreślałem,
jeden po drugim, poszczególne punkty. |
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
frape
weteran

Twój sprzęt: Fiat 2.8idTD MultiCamp EVO II Possl
Nazwa załogi: osiołek
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Gru 2009 Piwa: 115/53 Skąd: Gliwice
|
|
|
|
 |
AGAiPIOTR
stary wyga

Twój sprzęt: ford transit 2,5D 1994r zabudowa elnagh
Nazwa załogi: aga i piotr
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Cze 2009 Piwa: 32/109 Skąd: Granica
|
Wysłany: 2013-03-20, 19:19
|
|
|
poprzednio pierwszy.... teraz ostatni
świetna relacja |
_________________ pozdrowienia
Agnieszka i Piotrek |
|
|
|
 |
Agostini
weteran

|
Wysłany: 2013-04-07, 20:30
|
|
|
| AGAiPIOTR napisał/a: | | poprzednio pierwszy.... teraz ostatni |
nic nie szkodzi
W takim razie wszystko się wyjaśniło.
Od początku…, czegoś…, czy kogoś, mi tu brakowało. A to okazaliście się Wy … - AGA i PIOTR.
Cieszę się, że Was też mogłem tu zobaczyć
Dziękuję i pozdrawiam. |
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
Agostini
weteran

|
Wysłany: 2013-06-09, 21:49
|
|
|
| darboch napisał/a: | | ...nie będę się silił na jakieś złożone gratulacje i zachwyty...napiszę tylko ŚWIETNE :!: |
I to mi w zupełności, Darku, wystarczy.
| darboch napisał/a: | Mam sporo pytań ale to zostawiam sobie na czas kiedy będziemy mogli usiąść przy piwku twarzą w twarz a jak na razie puszczam te wirtualne. |
Też na to liczyłem, podczas najbliższego zlotu w Bałtowie.
Niestety, już wiem, że nas tam nie będzie mogło być. Tak więc, to miłe spotkanie musimy odłożyć na inną okazję.
Wtedy, uprzedzam, …środkowa półka w mojej lodówce, będzie zarezerwowana na to posiedzenie.
Dziś,... trochę późno, ale – dzięki i do zobaczenia. |
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): ufolz |
 |
ufolz
trochę już popisał
Nazwa załogi: z kosmosu
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Sie 2011 Piwa: 4/10 Skąd: mało ważne
|
Wysłany: 2013-06-10, 19:57
|
|
|
Jej dotrwałem. super relacja..
A tego lata nasza wyprawa będzie poniekąd bliźniacza tym bardziej zagłębiłem sie w czytanie.
Agostini - wielkie piwo dla Waszego składu.
i do zobaczenia na szlaku.
PS. my z przyczepą ale zawsze niezależni - dziękujemy za wskazówki. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|