Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2013-10-14, 18:16
Pamiętacie hiciorka z 1985 roku Double - The Captain of Your Heart ???
Dziś usłyszałem covera i ciary przeleciały po plecach , jeszcze lepsze od oryginału .
Słyszałem to w aucie , może to kwestia sprzętu bo jechałem akurat Discovery 6 / najlepsza terenówka w jakiej siedziałem w życiu / i muzyka z głośników tego auta normalnie się wylewała ....
słyszałem ale nie wiedziałem co to jest bo RDS trójki nie wyświetlił wykonawcy ...
Czy zdarzyło Ci się kiedyś, że jadąc autobusem, samochodem lub po prostu będąc w jakimś centrum handlowym, usłyszałeś utwór, który utkwił Ci w pamięci, ale nie miałeś pojęcia jaki nosi tytuł?
Teraz, dzięki tej stronie, możesz poznać tytuł piosenki która tak utkwiła Ci w pamięci! Wystarczy że znasz godzinę i nazwę radia w którym grany był utwór. Jedyne co musisz zrobić to wpisać datę oraz godzinę do naszej wyszukiwarki, którą znajdziesz w nagłówku strony.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Paź 2008 Piwa: 29/6 Skąd: ze stawu
Wysłany: 2013-10-17, 16:33
_________________ " ..jak zwykle słucham niemodnej muzyki
jak zwykle jest mi wszystko jedno
jak zwykle piszę beznadziejne teksty
jak zwykle trafiam w sedno..."
Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Nazwa załogi: MadMobile II Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2014 Piwa: 68/50 Skąd: Ballina, Irlandia
Wysłany: 2015-09-20, 05:17
Dlugo sadzilem, ze to Metallica zagrala cover piosenki Thin Lizzy "Whiskey in the jar". Jakie bylo moje zdziwienie, gdy okazalo sie, ze to Thin Lizzy zagral cover klasycznej irandzkiej piosenki
Oto orginal:
A tu (wedlug mnie lepszy) cover zespolu Metallica:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum