Przesunięty przez: janusz 2008-12-26, 14:00 |
bliski wschod |
Autor |
Wiadomość |
bchantal
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Heku 460
Nazwa załogi: Maly Camperek
|
Wysłany: 2008-09-26, 09:36
|
|
|
Bliski Wschod, o je , o je . Podziwiam odwage
Ja bym miala stracha. Na twoich zdjeciach nie ma prawie zadnej kobiety, gdzie sie podzialy? Czy bliski wschod to tylko dla mezczyzn?????
pozdrowienia
bchantal |
|
|
|
|
Robold
zaawansowany
Twój sprzęt: Samodzielnie zbudowany Jumper
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Piwa: 18/17 Skąd: Giżycko
|
Wysłany: 2008-09-26, 11:38
|
|
|
Medard - jestem pełen PODZIWU !!
Pozdrawiam i mam nadzieję na wspólny wyjazd na "wschód" |
_________________ Na wschód i nie tylko...
|
|
|
|
|
Dembomen
weteran
Twój sprzęt: KOMEDIA Fiat-Detleffs Globetrotter 2,5D 1989
Nazwa załogi: Dembomenki
|
Wysłany: 2008-09-26, 13:08
|
|
|
Hej!
..oj człowiek chciał by wszędzie być!, twoja relacja bardzo zachęca i wzbudza zainteresowanie tą częścią świata.
Piękna wyprawa!
Gratulacje.
Hej! |
_________________ Misiek
Świat jest piękny,tylko my go psujemy!
|
|
|
|
|
stefan
weteran
Twój sprzęt: Peugeot Tabbert 510
Nazwa załogi: Majka i Stefan
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Wrz 2007 Piwa: 2/4 Skąd: okolice Duesseldorfu
|
Wysłany: 2008-09-26, 21:49
|
|
|
Witam!Cytat"ogladajac takie zloty w europie szczegolnie niemcow mialem mieszane uczcucia czy mozna jechac na takie cos"- i tu sie kolega troszke zagalopowal.Owszem sa i takie "zloty" gdzie najwieksze znaczenie ma ostatnia MESSA.Sa tez ludzie(pisze o nich kolega kilka wierszy dalej) ktorzy nie sa "pokazowcami" tylko interesuja ich rzeczywiste podroze i wszelkie zagadnienia z tym zwiazane. Pozdrawiam.Stefan. |
_________________ Psy szczekaja karawana idzie dalej. majkaistefan@googlemail.com
|
|
|
|
|
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele
Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2008-09-26, 22:01
|
|
|
medard, Twoje opowieści są super i bardzo się cieszę, że będziesz w Osówce. Chętnie znowu posłucham o Twoich mrożących krew w żyłach opowieściach i przygodach z bezdroży Kazachstanu i nie tylko. Do miłego.
Ja, aż taki ciekawski świata nie jestem i się bajam |
|
|
|
|
Tadeusz
Administrator CamperPapa
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1578/2280 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2008-09-26, 22:31
|
|
|
Medardzie, ogromnie się ucieszyłem z Twego udziału w zlocie w Osówce. Będziemy mogli się nagadać do woli.
Jesteś znakomitym podróżnikiem, od którego wszyscy możemy się uczyć. Prezentujesz wyższą szkołę jazdy. Byłoby grzechem nie wykorzystać Twego doświadczenia i talentów.
Będę gorąco namawiał Ciebie do udziału w zlocie solankowym w Grudziądzu, gdzie są wspaniałe warunki, aby przy wspólnej kolacji w cieplutkiej, dużej sali wysłuchać Twych opowieści ilustrowanych slajdami.
Jesteś przednim gawędziarzem, o czym przekonaliśmy się w Zieleninie.
Do Grudziądza masz tak blisko. :-D |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
|
|
|
|
|
medard
weteran Saint Medard
|
Wysłany: 2008-09-26, 22:37
|
|
|
jakie opowiesci ? ja nikogo nie chce wystraszyc a wrecz przxeciwnie a jesli juz sa jakies zdarzenia to tak jak w polsce w domu ale u nas na nie sie nie zwraca uwagi a tam czesto urastaja do rangi anegdoty ,kawalu choc nieukrywam ze w kazachstanie sie najadlem strachu kiedy kilkanascie godzin stalem na pustyni ale i byly bardzo zabawne momenty niekiedy zdumioewajace a i czasem dziwne czasem trzeba bylo dac sie oszukac to dla dobra stosunkow miedzyludzkich . co do kazachstanu to potem posegreguje ten wyjazd podziele na kraje czy moze regiony bo niewiem gdzie podpiac np czeczenie gdzie znakomita wiekszosc fotek jest robiona z ukrycia /juz jadac z rostowa pouczano mnie ze nie wolno dzielac foto i nalezy zdemontowacv cb / a akurat jechalem nie wiedzac ze cos sie tam dzieje no coz rozpisalem sie a chcialbym w osowce zdobyc sprawnosc zucha gawedziarza ..............ludowego
do milego |
_________________ http://picasaweb.google.com/1medard1
|
|
|
|
|
StasioiJola
Kombatant
Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2008-09-26, 22:40
|
|
|
Medard - już w Zieleninie powiedziałem Tobie, że podziwiam Ciebie i odwagę z jaką zwiedzasz świat. Ale wiem to doskonale, że w Tobie siedzi żyłka starych polskich podróżników która ich pchała do czegoś ciągle nowego ,do poznawania nowych miejsc, ludzi i kultur. I to jest wspaniałe !!!!!! Dzięki i do spotkania w Osówce.Pozdrawiamy - Jola i Stasio. |
|
|
Elwood
weteran
Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2008-09-27, 08:32
|
|
|
Medardzie - jestem jak inni pod wrażeniem Twojej odwagi i miejsc do których dotarłeś. Czuję w Tobie bratnią duszę globtrotera i mam nadzieję, że uda nam się kiedyś wspólnie odbyć jakąś niezwykłą podróż. Do zobaczenia w Osówce. |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|