|
|
|
Pierwsza wyprawa naszym Kamperem :-) |
| Autor |
Wiadomość |
Beta
weteran

Nazwa załogi: Beata i Grzegorz
|
Wysłany: 2015-03-09, 22:13
|
|
|
Podziwiam i gratuluję
Wspaniała z was Rodzinka
Widzę , że rosną nami nowi kamperowcy.
Szczęśliwych podróży |
_________________ Nihil est ab omni parte beatum.
Nie ma rzeczy ze wszystkich stron szczęśliwej. |
|
|
|
 |
Mavv
weteran

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Nazwa załogi: MadMobile II
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2014 Piwa: 67/50 Skąd: Ballina, Irlandia
|
Wysłany: 2015-03-09, 22:44
|
|
|
| Edyta i Krzysiek napisał/a: | | Mavv napisał/a: | | pewnie kiedys się wybierzemy |
A kiedy zaplanowana pierwsza podróż ?? Szukałem zdjęć ukończenia dzieła, nie znalazłem :-( |
Zdjęcia są dostępne w linku w moim podpisie. Chyba są w miarę na bieżąco wrzucane. Kamperek nie jest jeszcze wykońćzony na tip top, ale jeździć się da podstawową funkcję spełnia
A pierwsza wyprawa jest wstępnie zaplanowana na tydzień przed Wielkanocą Planujemy zobaczyć trochę wschodniego wybrzeża Irlandii oraz Park Narodowy w Wicklow. Zobaczyć plażę, na której kręcono desant aliantów w filmie "Szeregowiec Ryan" i może napić się Guinnessa w kanjpie, gdzie pijał piwo Tom Hanks podczas kręcenia filmu
Dwa lata temu byliśmy we Francji w Normandii na plaży Omaha tam, gdzie właściwy desant był Wrażenia niesamowite! |
_________________ Kamperek 1
Kamperek 2
Moje minipodróże po Irlandii
 |
|
|
|
 |
Comsio
Kombatant weteran cepek
Twój sprzęt: Ducato II 2,8JTD 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 84/433 Skąd: Ząbki
|
Wysłany: 2015-03-11, 21:56
|
|
|
| prof-os napisał/a: | Jesteście bardzo młoda , szczęśliwą i „rozwojową” rodziną. Patrząc na Wasze szczęście, przypomniał mi się czas kiedy przez ponad 20-lat jeździliśmy z przyjaciółmi na obozy harcerskie – po tych obozach „co rusz” rodziły się tzw. „obozowe dzieci”. Ciekaw jestem ile urodziło się „kamperowych „ dzieci. Moi drodzy - fajnie, że z nami jesteście. |
U nas jest dwudziestoletni Grek |
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|