|
|
Dziwne turbulęcje |
Autor |
Wiadomość |
wojtek0
zaawansowany

Twój sprzęt: AUTOSTAR
Nazwa załogi: Wojtki
|
Wysłany: 2015-03-16, 15:34
|
|
|
Trochę czasu minęło ,ale musiałem w pełni wyzdrowieć ,dziś z racji pięknej pogody zanurkowałem pod kamperkiem i stwierdzam ,poduszka skrzyni na pewno do wymiany spękana i ledwo się trzyma ,ale pomacałem jeszcze półosie i przeguby i lewa krótsza wydaje się być ok ,natomiast prawa dłuższa lata góra dół razem z przegubem luz jest dośc znaczny . |
|
|
|
 |
Bydgoszczu
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: nie ma znaczenia
|
Wysłany: 2015-03-16, 18:16
|
|
|
Uważaj z poduszkami. Ja dziś z powrotem założyłem starą, lekko zmurszałą. Nowa jest twardsza i strasznie drgania przenosiła. Zdaje się, że to samo przerabiał Socale. Nie pomogło poluzowanie pozostałych, jeżdżenie itd.
Stara ma inną konstrukcję wewnętrzną, ma mniej gumy, w gumie są otwory na wylot i tylko dwie poprzeczki. Nowa jest "pełna". Myślę, że można próbować zmiększyć nową przez usunięcie części tej nadmiarowej gumy. Mogę Ci ją oddać do eksperymentów. |
|
|
|
 |
wojtek0
zaawansowany

Twój sprzęt: AUTOSTAR
Nazwa załogi: Wojtki
|
Wysłany: 2015-03-16, 20:26
|
|
|
dzięki ale juz zamówiłem nową ,na fotkach wyglądała identycznie jak stara właśnie z dwoma poprzeczkami |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2017-08-11, 13:37
|
|
|
Mam łożysko podporowe do wymiany na półosi od strony pasażera przed demontażem widzę że wyrobione jest gniazdo w którym osadzone jest łożysko jest to lita część silnika .
Poradzcie jak to zamontować żeby skasować to jajko przetoczenie i tuleja odpada ,klej montażowy wypełni ten luz? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|