|
|
|
DMC kampera wydzielone z Neo-traveller |
| Autor |
Wiadomość |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2015-07-06, 12:31
|
|
|
|
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
| Ostatnio zmieniony przez WINNICZKI 2015-07-06, 12:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2015-07-06, 12:41
|
|
|
Aaaaaa...widzisz załapałem. Założyłeś wzmocnione felgi i do tego odpowiednie opony. Ha,faktycznie nie załapałem asortymentu i tego co wykonałeś zeszłego roku. No jak tak to sorry wycofuję wszystko co wcześniej napisałem bo faktycznie przy takim zestawie to spokojnie przekroczysz DMC ,a nośność oponek będzie nadal ok. Pstrykniesz fotkę jak taki zestaw wygląda na IVECO.Zawsze widziałem tylko na Sprinterze ,lub na VW krafter BUS. |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2015-07-06, 12:45
|
|
|
winniczek...znajdź sobie inną ofiarę na forum , nudzi Ci się to może spacerek co ? Podobno pomaga .
Jeszcze raz i ostatni Ci mówię, że nie chwaliłem się na forum jakie rok temu zakładałem opony , wszystkie takie same , nowe ...zatem w budowie kampera 4 lata temu było zupełnie coś innego o ile było coś o moich oponach .
Ty twierdzisz , że mam złe a ja , że dobre więc w swej dobrotliwości napisz jakie ja do cholery mam te opony jak wiesz lepiej bo zaczynasz być geriatrycznym nudziarzem z tymi swoimi stwierdzeniami .
Pytam ---jakie mam opony wróżko ???? |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2015-07-06, 12:48
|
|
|
Winniczek ...nie wykasowuj swoich postów i nie mieszaj innych tematów ze mną bo kiedyś tam był taki o wsadzaniu zamiast bliżniaków jednego koła ze wzmocnioną oponą a przykładem był sprinter z neta a nie moje auto któremu to jest niepotrzebne ...ROZUMISZ ???
Moje iveco to nie C z bliźniakami tylko S na pojedynczych felgach z tyłu zatem nic nigdy nie zmieniałem na wzmocnione ...popier***iło Ci się coś od upału .
Nie załąpałeś asortymentu bo miesza Ci się wszystko i babole popełniasz ... trudno . |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2015-07-06, 13:04
|
|
|
[quote="BIORCA"
Opony mam nowe z tamtego sezonu dopasowane do fury i motocykla na rampie a waga to w relacji z budowy , poczytaj sobie ...no plus moto i rampa czyli 150 kg .
To Twoja wypowiedź z poprzedniej strony. Piszesz i sam nie łapiesz co piszesz. I jak zwykle z postu na post robisz sie co raz bardziej chamski. Poziom tej rozmowy zasadniczo odbiega od kultury bycia jaką Ja reprezentuje ,zlewam co masz do powiedzenia ,kolejny raz udawadniasz na co Cię stać .Ale to nie moje towarzystwo .Ja pomyjami i inwektywami na forum nie mam zamiaru sie obrzucać Z mojej strony koniec tematu. |
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2015-07-06, 13:09
|
|
|
choć przytulę ...czytaj ze zrozumieniem, pisz z sensem NA TEMAT i nie będzie problemu . PA
narka |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|