Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Toruń największy w Europie zlot Citroena 2cv
Autor Wiadomość
Pablo_krak 
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T5 Camp Van
Piwa: 2/4
Wysłany: 2015-08-12, 19:33   

Witam
Jadąc do Grecji zatrzymuję się zwykle w Belgradzie na Campingu w Zemun Dunav Camp. I tam spotkałem ekipę jadącą 2 CV z Grecji na zlot do Torunia :) super ekipa - wieczorem było buzuki i spiewy.
Ostatnio zmieniony przez Pablo_krak 2015-08-15, 20:44, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

BaWa 
weteran

Nazwa załogi: JaroW
Pomogła: 2 razy
Piwa: 36/62
Wysłany: 2015-08-13, 08:29   

Mogę prosić o namiary na ten camping w Belgradzie :ok

bwie 
doświadczony pisarz

Piwa: 4/2
Wysłany: 2015-08-13, 08:55   

http://pl.camping.info/se...ing-dunav-22163

W tamtym roku jechaliśmy w strasznej ulewie do Belgradu i mieliśmy się tam zatrzymać pod namiotem ... nie było wolnych miejsc w domkach, więc wróciliśmy do głównej drogi i spaliśmy w całkiem dobrych warunkach pobliskim hotelu pracowniczym. Z kilkuminutowej wizyty na tym kempingu pamiętam tylko ścianę deszczu :-/

Pablo_krak 
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T5 Camp Van
Piwa: 2/4
Wysłany: 2015-08-15, 20:43   

bwie napisał/a:
http://pl.camping.info/serbia/serbia/camping-dunav-22163

W tamtym roku jechaliśmy w strasznej ulewie do Belgradu i mieliśmy się tam zatrzymać pod namiotem ... nie było wolnych miejsc w domkach, więc wróciliśmy do głównej drogi i spaliśmy w całkiem dobrych warunkach pobliskim hotelu pracowniczym. Z kilkuminutowej wizyty na tym kempingu pamiętam tylko ścianę deszczu :-/

Tak, to jest ten Camping- kilka razy zatrzymywaliśmy się tam na jedną noc w drodze na południe, czyli do Grecji. Albanii czy Macedonii. Doskonałe miejsce na wieczorny wypad do centrum Belgradu. Nalezy tylko pamiętac aby zjechać z autostrady na zjeździe ZEMUN i potem kierować się w stronę Belgradu ulicą batawnicki put a nie E 75. jesli przejedziesz ten zjazd, następny jest dopiero z obwodnicy ( w kierunku centrum Blegradu i lotniska. Ale w sumie nadrobisz może tylko parę kilometrów, bo czasowo wychodzi na jedno.

maszakow 
Kombatant
JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Piwa: 78/63
Wysłany: 2015-08-19, 23:51   

koko napisał/a:
obiecałem to wkleję

Kolega który był na zlocie swoją 2CV pokazał mi filmik jak HY urządzają sobie wyścig na ćwierć mili. Ale beka... :bigok

Tolo-Digli 
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
Piwa: 29/5
Wysłany: 2015-08-20, 08:13   

DSC04446.JPGmiałem okazję poznać właściciela tego kampera oklejonego dolarami,po otworzeniu drzwi do przedziału mieszkalnego ,od wewnątrz przykręcona jest tara i wyżymaczka od pralki "frani" , z tyłu napis " im starszy kamper tym młodszy właściciel" (coś w tym tekście) i ciekawe czy z tyłu do drabiny miał przypięte stare SKI z butami,ale gość przesympatyczny ,a"jajcarz" jakich mało.

Odpowiedz do tematu