|
|
|
Toruń największy w Europie zlot Citroena 2cv |
| Autor |
Wiadomość |
Pablo_krak
trochę już popisał
Twój sprzęt: VW T5 Camp Van
|
Wysłany: 2015-08-12, 19:33
|
|
|
Witam
Jadąc do Grecji zatrzymuję się zwykle w Belgradzie na Campingu w Zemun Dunav Camp. I tam spotkałem ekipę jadącą 2 CV z Grecji na zlot do Torunia super ekipa - wieczorem było buzuki i spiewy. |
| Ostatnio zmieniony przez Pablo_krak 2015-08-15, 20:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
BaWa
weteran

Nazwa załogi: JaroW
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Piwa: 36/62 Skąd: z kamperlandii
|
Wysłany: 2015-08-13, 08:29
|
|
|
Mogę prosić o namiary na ten camping w Belgradzie |
_________________ Nie zawsze chce mi się gadać. A jak już mi się nie chce,to zwykle nie odzywam się,dopóki czegoś nie powiem.- P.Coelho
 |
|
|
|
 |
bwie
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2015-08-13, 08:55
|
|
|
http://pl.camping.info/se...ing-dunav-22163
W tamtym roku jechaliśmy w strasznej ulewie do Belgradu i mieliśmy się tam zatrzymać pod namiotem ... nie było wolnych miejsc w domkach, więc wróciliśmy do głównej drogi i spaliśmy w całkiem dobrych warunkach pobliskim hotelu pracowniczym. Z kilkuminutowej wizyty na tym kempingu pamiętam tylko ścianę deszczu |
|
|
|
 |
Pablo_krak
trochę już popisał
Twój sprzęt: VW T5 Camp Van
|
Wysłany: 2015-08-15, 20:43
|
|
|
| bwie napisał/a: | http://pl.camping.info/serbia/serbia/camping-dunav-22163
W tamtym roku jechaliśmy w strasznej ulewie do Belgradu i mieliśmy się tam zatrzymać pod namiotem ... nie było wolnych miejsc w domkach, więc wróciliśmy do głównej drogi i spaliśmy w całkiem dobrych warunkach pobliskim hotelu pracowniczym. Z kilkuminutowej wizyty na tym kempingu pamiętam tylko ścianę deszczu |
Tak, to jest ten Camping- kilka razy zatrzymywaliśmy się tam na jedną noc w drodze na południe, czyli do Grecji. Albanii czy Macedonii. Doskonałe miejsce na wieczorny wypad do centrum Belgradu. Nalezy tylko pamiętac aby zjechać z autostrady na zjeździe ZEMUN i potem kierować się w stronę Belgradu ulicą batawnicki put a nie E 75. jesli przejedziesz ten zjazd, następny jest dopiero z obwodnicy ( w kierunku centrum Blegradu i lotniska. Ale w sumie nadrobisz może tylko parę kilometrów, bo czasowo wychodzi na jedno. |
|
|
|
 |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 78/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2015-08-19, 23:51
|
|
|
| koko napisał/a: | | obiecałem to wkleję |
Kolega który był na zlocie swoją 2CV pokazał mi filmik jak HY urządzają sobie wyścig na ćwierć mili. Ale beka... |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
Tolo-Digli
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
|
Wysłany: 2015-08-20, 08:13
|
|
|
| DSC04446.JPGmiałem okazję poznać właściciela tego kampera oklejonego dolarami,po otworzeniu drzwi do przedziału mieszkalnego ,od wewnątrz przykręcona jest tara i wyżymaczka od pralki "frani" , z tyłu napis " im starszy kamper tym młodszy właściciel" (coś w tym tekście) i ciekawe czy z tyłu do drabiny miał przypięte stare SKI z butami,ale gość przesympatyczny ,a"jajcarz" jakich mało. |
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|