|
Gazowy lub elektryczny grill do opiekania kurczaka szukam |
| Autor |
Wiadomość |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
krzlac
Kombatant

Twój sprzęt: EBAC Traveler na Boxerze L3H2 2,2 120KM
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Paź 2011 Piwa: 144/6 Skąd: Gowarzewo k/Poznania
|
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2015-10-09, 11:45
|
|
|
wszystko co pow 1000w dla mnie odpada.
A kurczaki to sama chemia i antybiotyki, nawet mój kot jest na nie uczulony.
Nikt nikomu niczego nie broni, ale gratów przybywa .
Każda sroka swój.......to polecam MV z grillem 2x 700w. Pociągnie z przetwornicy |
|
|
|
 |
Johny_Walker
Kombatant

Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Wrz 2012 Piwa: 45/20 Skąd: zielonogórskie
|
Wysłany: 2015-10-09, 11:53
|
|
|
| Moim zdaniem sens mają tylko gazowe. I raczej używałbym na zewnątrz. |
|
|
|
 |
MiGa
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Mobilvetta K-Yacht TEKNO LINE 89
Dołączył: 24 Paź 2007 Piwa: 2/3 Skąd: Kutno

|
Wysłany: 2015-10-09, 17:54
|
|
|
| Bronek napisał/a: | wszystko co pow 1000w dla mnie odpada.
A kurczaki to sama chemia i antybiotyki, nawet mój kot jest na nie uczulony.
Nikt nikomu niczego nie broni, ale gratów przybywa .
Każda sroka swój.......to polecam MV z grillem 2x 700w. Pociągnie z przetwornicy |
Z tą chemią i antybiotykam w kurczakach to pojechaleś po bandzie. Zatrzymales się w "rozwoju" w tym temacie oczywiście conajmniej 10 lat.
Wierz mi ze wiem co piszę. Możesz mnie znaleźć w necie lub zapytaj się Jacka JAWY
Pozdrawiam |
_________________ Mirek Kutno |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2015-10-09, 18:05
|
|
|
Bo ja gupi jezdem
ATy mądry
Trudno jakoś hypermarketowe mięsko mi nie smakuje
10 lat temu też
Ale 20 to były fajne , za Gierka jeszcze lepsze
Chyba przez gorzałę i faje ,sex , smak mi się popier,,,
Ale kot mi ze skóry obłazi jak zje kuraka , może dlatego? |
|
|
|
 |
MiGa
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Mobilvetta K-Yacht TEKNO LINE 89
Dołączył: 24 Paź 2007 Piwa: 2/3 Skąd: Kutno

|
Wysłany: 2015-10-09, 19:58
|
|
|
W temacie smaku nie dyskutuję. Proponuję aby Twój kot jadał kuraka bez piór to pewnie ze skóry by nie oblaził . Ale to przecie po linii z tygrysem. Z tą mądrością to nie przesadzaj. Pracuję kilkadziesiąt lat w tej branży i tyle.
Umykam z tematu. |
_________________ Mirek Kutno |
|
|
|
 |
Johny_Walker
Kombatant

Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Wrz 2012 Piwa: 45/20 Skąd: zielonogórskie
|
Wysłany: 2015-10-09, 21:42
|
|
|
| Bronek nie jest świadom, że stracił 30% komórek smakowych... |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2015-10-09, 22:39
|
|
|
| Johny_Walker napisał/a: | | Bronek nie jest świadom, że stracił 30% komórek smakowych... |
Ale kaczuszki pozostałe 70% wystarcza.
Nie twierdzę ,że nie ma dobrych kuraków ,
Nie mniej podobnie jak z jabłkami , kosztem smaku zwiększa się masa trwałość itp.
Podobnie z słoniną ,
Są teraz rasy typowo mięsne i prasują cienkie warstwy by grubo wyglądała,
Ale wracając do opiekacza, kebabik itd można robić . Moc urządzenia , za duża, plus np. Włączona klima i wywali bezpieczniki .
To do rozsądnego używania, na kempingu. |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|