Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Gazowy lub elektryczny grill do opiekania kurczaka szukam
Autor Wiadomość
darboch 
Kombatant
KMW_SILESIA


Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 17 Lip 2009
Piwa: 68/48
Skąd: Górny Śląsk
Wysłany: 2015-10-07, 21:04   Gazowy lub elektryczny grill do opiekania kurczaka szukam

Czy ktoś używał takiego ustrojstwa ? ---> http://www.electronic-sta...00-W_i62436.htm

Szukam takiego, optymalnie na gaz. Ktoś coś ?
_________________
Darek

Relacje z naszych skandynawskich podróży
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=8431. Skandynawia
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=11145 Skandynawia
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=11150 Skandynawia
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
krzlac 
Kombatant


Twój sprzęt: EBAC Traveler na Boxerze L3H2 2,2 120KM
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Paź 2011
Piwa: 144/6
Skąd: Gowarzewo k/Poznania
Wysłany: 2015-10-09, 08:55   

To do kampera?
_________________
WYPRAWY NIE TYLKO WĘDKARSKIE
http://www.wilex.com.pl
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Bronek 
Kombatant

Pomógł: 31 razy
Dołączył: 06 Cze 2013
Piwa: 478/990
Skąd: Ooo
Wysłany: 2015-10-09, 11:45   

wszystko co pow 1000w dla mnie odpada.
A kurczaki to sama chemia i antybiotyki, nawet mój kot jest na nie uczulony.
Nikt nikomu niczego nie broni, ale gratów przybywa .
Każda sroka swój.......to polecam MV z grillem 2x 700w. Pociągnie z przetwornicy
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Johny_Walker 
Kombatant


Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Wrz 2012
Piwa: 45/20
Skąd: zielonogórskie
Wysłany: 2015-10-09, 11:53   

Moim zdaniem sens mają tylko gazowe. I raczej używałbym na zewnątrz.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
MiGa 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Mobilvetta K-Yacht TEKNO LINE 89
Dołączył: 24 Paź 2007
Piwa: 2/3
Skąd: Kutno

Wysłany: 2015-10-09, 17:54   

Bronek napisał/a:
wszystko co pow 1000w dla mnie odpada.
A kurczaki to sama chemia i antybiotyki, nawet mój kot jest na nie uczulony.
Nikt nikomu niczego nie broni, ale gratów przybywa .
Każda sroka swój.......to polecam MV z grillem 2x 700w. Pociągnie z przetwornicy

Z tą chemią i antybiotykam w kurczakach to pojechaleś po bandzie. Zatrzymales się w "rozwoju" w tym temacie oczywiście conajmniej 10 lat.
Wierz mi ze wiem co piszę. Możesz mnie znaleźć w necie lub zapytaj się Jacka JAWY
Pozdrawiam
_________________
Mirek Kutno
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Bronek 
Kombatant

Pomógł: 31 razy
Dołączył: 06 Cze 2013
Piwa: 478/990
Skąd: Ooo
Wysłany: 2015-10-09, 18:05   

:mrgreen: Bo ja gupi jezdem
ATy mądry
Trudno jakoś hypermarketowe mięsko mi nie smakuje
10 lat temu też
Ale 20 to były fajne , za Gierka jeszcze lepsze
Chyba przez gorzałę i faje ,sex , smak mi się popier,,,
Ale kot mi ze skóry obłazi jak zje kuraka , może dlatego?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
MiGa 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Mobilvetta K-Yacht TEKNO LINE 89
Dołączył: 24 Paź 2007
Piwa: 2/3
Skąd: Kutno

Wysłany: 2015-10-09, 19:58   

W temacie smaku nie dyskutuję. Proponuję aby Twój kot jadał kuraka bez piór to pewnie ze skóry by nie oblaził . Ale to przecie po linii z tygrysem. :mrgreen: Z tą mądrością to nie przesadzaj. Pracuję kilkadziesiąt lat w tej branży i tyle.
Umykam z tematu. :spoko
_________________
Mirek Kutno
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Johny_Walker 
Kombatant


Twój sprzęt: Był Nowiutki Hymer Tramp prosto z fabryki
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Wrz 2012
Piwa: 45/20
Skąd: zielonogórskie
Wysłany: 2015-10-09, 21:42   

Bronek nie jest świadom, że stracił 30% komórek smakowych...
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Bronek 
Kombatant

Pomógł: 31 razy
Dołączył: 06 Cze 2013
Piwa: 478/990
Skąd: Ooo
Wysłany: 2015-10-09, 22:39   

Johny_Walker napisał/a:
Bronek nie jest świadom, że stracił 30% komórek smakowych...


Ale kaczuszki pozostałe 70% wystarcza.

Nie twierdzę ,że nie ma dobrych kuraków ,

Nie mniej podobnie jak z jabłkami , kosztem smaku zwiększa się masa trwałość itp.

Podobnie z słoniną ,
Są teraz rasy typowo mięsne i prasują cienkie warstwy by grubo wyglądała,

Ale wracając do opiekacza, kebabik itd można robić . Moc urządzenia , za duża, plus np. Włączona klima i wywali bezpieczniki .
To do rozsądnego używania, na kempingu.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
darboch 
Kombatant
KMW_SILESIA


Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 17 Lip 2009
Piwa: 68/48
Skąd: Górny Śląsk
Wysłany: 2015-10-14, 22:15   

Johny_Walker napisał/a:
Bronek nie jest świadom, że stracił 30% komórek smakowych...


Gazowy byłby optymalny ale jakoś nie widzę. Może nieudolnie szukam.
_________________
Darek

Relacje z naszych skandynawskich podróży
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=8431. Skandynawia
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=11145 Skandynawia
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=11150 Skandynawia
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
*** Facebook/CamperTeam ***