|
|
|
GRECJA |
| Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2015-10-20, 11:46
|
|
|
Porto Kagio
DSCN4057.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 62 raz(y) 143,52 KB |
DSCN4077.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 60 raz(y) 169,22 KB |
DSCN4081.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 74 raz(y) 146,48 KB |
|
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Perrovski
trochę już popisał
Twój sprzęt: Pillos MobileTraveler
Nazwa załogi: Amadea
|
Wysłany: 2015-10-20, 15:50
|
|
|
Witam.
Dziekuje za mila relacje i powaznie sie zastanawiam czy jak wyjade za 10-14 dni to bedzie ieszcze ladna pogoda, mysle rowniez o kapielach morskich.
Mialem plany na poczatku wrzesnia to wyladowalem w Prowancji, po kilku tygodniach lenistwa
znowu mnie "nosi" stad te pytania.
Wy jestescie " weterani greccy " wiec moge na Was polegac.
Pozdrawiam i zycze dalszego milego wojazowania. |
|
|
|
 |
qdlaty_78
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Beisl 94'
Nazwa załogi: Ekipa z BAZYLA
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Lip 2013 Piwa: 19/21 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2015-10-23, 16:16
|
|
|
| Wasze relacje z Grecji były dla nas napędem do spełnienia naszego marzenia., kupna kampera i odbycia wycieczki właśnie do Grecji. W tym roku nie wyszło z racji braku wolnego czasu, ale w przyszłym na pewno nam się uda. Tradycyjnie zimowe wieczory poświęcimy na przeglądanie relacji. Także róbcie mnóstwo zdjęć i opisujcie. Dziękujemy i podziwiamy. |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-04, 10:59
|
|
|
No wreszcie pogoda.Objechalismy caly wschodni Peloponez.Gdzie tylko była droga tam byliśmy.Sa to puste piękne miejsca ale nie było internetu.Jestesmy w Kiveri przed Nafplio,tu przy plazy i porcie niekodowane wifi.Cos nam się stało z lodowka/wszystko na mnie,ze to ja zawaliłam/,musimy grilowac.Niestety sa pieski 4 pieski,no i się nieda.Nasz "Puszek" kopulant,myslalam ze się az pogryza.Twraz nasz siedzi w domu.Cudowne miejsca.W przyszłym roku skoncza nowa droge,bedzie szla nad samym morzem.Kiriaki,Mitropoli.Limni Geraki,Richea,Fokiano.Pogoda w całej grecji do 12 ladna,wreszcie mogłam to sprawdzić w internecie.Relacja będzie pisana w domu.Tu nie ma warunków.Nawet jak jest internet,to prad musimy mieć do ladowania telefonow i TV.Może tak być ze kamperowanie bedzie Barbara |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-04, 11:02
|
|
|
| Perrovski napisał/a: | | Pozdrawiam i zycze dalszego milego wojazowania. | ,nasz telefon nie jest tajemnica,trzeba zatelefonować bo internet jest nie często |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-06, 11:09
|
|
|
Myslalam ze wkleje pare zdjęć,lecz karta ostatnia była tez w innym aparacie i w komputerze pokazuje jakies foldery.W domu przy pomocy zięcia sprawdzimy wszystko.Jutro w Nafplio kupimy nowa karte.Mamy 3 ale we wszystkich jest naćkane.Pomalu wracamy dopóki jest pogoda.Korynt,Termopile,,potem albo przez Macedonie,i Serbie,lub Bułgarie.Internet podaje:woda 20 st./wczoraj marzly mi rece w wodzie/,w dzień 22-26 w sloncu nawet więcej,ale wieczory i ranki mają tylko kilka stopni.Pozdrawiamy |
|
|
|
 |
Mirekl61
stary wyga

Twój sprzęt: Pilote
Nazwa załogi: 3M
Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Gru 2014 Piwa: 53/38 Skąd: Podlaskie
|
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-14, 18:16
|
|
|
| Mirka bardzo dziekuje,jutro rano przyjdę do kafe,teraz tlum ludzi/nie wiem skad/,prad mi się skończy.Okazalo się ze prom stad nie chodzi w kierunku Thermopili.Jutro się wrócimy,ale nie wiem czy jechać do Termopil.Po Loutro Edipsou,inne termy to zero.Tu sa trzy plaże i woda wyplywa do morza,robiac niecki i inne buzery bajery.Po goracej niecce idziesz plywac.Prysznice,toalety,bo plaża latem platna jest teraz nie zamykana.Pogoda takiej dawno nie było nawet we wrześniu.Odezwe się.barbara |
| Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2015-11-15, 07:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
izola [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-11-14, 18:58
|
|
|
miło czytać, co u Was i źe wszystko okay , to jest najwaźniejsze.
Udanej dalszej podróźy źyczę |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-15, 08:04
|
|
|
Jestesmy w malym kurorcie na wyspie Evia -Ag.Georgios.Nie ma wielkich hoteli,port i promenada z kafejkami przez cale miasteczko.Prom widocznie latem.Wracamy do Loutro Edipson tam prom chodzi caly rok.Evia nie ma bardzo ladnych plaz ale źrodla termalne.Drugie sa w Gialtra,ale male dwa siurniki 38 st.Wczoraj wieczor był chłodny nie 20 st.a tylko 14st.Czas wracać.Świat niespokojny Pojedziemy na Larise,potem Edessa,może jeszcze jedno Loutro,/mam namiary od Mirki/,i Macedonia.Postaramy się też cos tam zobaczyć.Pozdrawiam wszystkich ,dziekuje za czytanie.Już niedługo będzie relacja.Barbara,Zbigniew i Puszek |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-15, 16:08
|
|
|
Internet pog Leonidasem w Termopilach,niezawodny. |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-16, 11:28
|
|
|
Za szybko pochwalilan internet Siedze pod Leonidasem,ale gryza komary i źle widać ekran.Kamperem stoimy na dużym parkingu,kolo rzeczki.Ktozna nie tylko -kaskady-,wie o czym pisze za mostkiem kolo oliwek zrobiono poszerzenie i pogłębienie,woda jak by cut chlodniejsza ale rzeka wspaniala szeroka,fajne kaskady,ale uwaga pilnować by Was nie porwalo.BAWAznalazłam dla Ciebie ziele angielskie.Zamykam internet a kamperze slaby zasieg,biore cangi i ile mam tego uciąć Barbaraps.noc zimna wyjmujemy kołdry zimowe.Teraz słonce ale upalu nie ma.Sa tez pogadani Niemcy.Chyba zrobili porządek z psami,bo żaden się nie pokazal |
|
|
|
 |
BaWa
weteran

Nazwa załogi: JaroW
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Piwa: 36/62 Skąd: z kamperlandii
|
Wysłany: 2015-11-16, 13:20
|
|
|
Ziele ??? czy liście laurowe |
_________________ Nie zawsze chce mi się gadać. A jak już mi się nie chce,to zwykle nie odzywam się,dopóki czegoś nie powiem.- P.Coelho
 |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-17, 11:37
|
|
|
Oczywiście liście laurowe.Koniec pobytu w Grecji.Ja jak zwykle jestem podenerwowana,przed kazda dalsza podroża.Po przegladzie map i oglądaniu pogody,winnismy jechać Albania.Mój pomysl jest Albania przejście za Kastoria,Korce i Podgradec w Albani.Przejazd do Macedoni,targ w Negotinie i może jak sie uda Kanion matka.Potem się zobaczy,Serbia?Byli z nami tu wTermopilach Niemcy,zimuja w grecji na Peloponezie,ale kamper wersja zimowa,antena wifi,zamontowana zewnątrz kampera,pralka do prania,agregat zamontowany pod autem,dodatkowy solar przenosny i wiele innych udogodnień.Twierdzą ze tak robia od dawna,a w marcu jada znów Thermopile potem wyspa Tassos.Spodobalo nam się ich postępowanie.Do usłyszenia może na Węgrzech.Cerkesszolo mamy po trasie.Barbara
|
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-24, 09:21
|
|
|
Baseny zi ma,niezawodne Cerkesszolo,Karcag w hali basenowej nie ma leczniczej wody.Berek po remoncie fajny,buzery i bajery,oraz lecznicze w hali basenowej,a goracy 37 st na zewnątrz,korytarzem 3 metry do wody,Wracamy bo zima |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|