Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
GRECJA
Autor Wiadomość
Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy
Piwa: 351/396
Wysłany: 2015-10-20, 11:46   

Porto Kagio

DSCN4057.jpg
Plik ściągnięto 62 raz(y) 143,52 KB

DSCN4077.jpg
Plik ściągnięto 60 raz(y) 169,22 KB

DSCN4081.jpg
Plik ściągnięto 74 raz(y) 146,48 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
Perrovski 
trochę już popisał

Twój sprzęt: Pillos MobileTraveler
Nazwa załogi: Amadea
Piwa: 2/3
Wysłany: 2015-10-20, 15:50   

Witam.

Dziekuje za mila relacje i powaznie sie zastanawiam czy jak wyjade za 10-14 dni to bedzie ieszcze ladna pogoda, mysle rowniez o kapielach morskich.
Mialem plany na poczatku wrzesnia to wyladowalem w Prowancji, po kilku tygodniach lenistwa
znowu mnie "nosi" stad te pytania.
Wy jestescie " weterani greccy " wiec moge na Was polegac.

Pozdrawiam i zycze dalszego milego wojazowania.

qdlaty_78 
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Beisl 94'
Nazwa załogi: Ekipa z BAZYLA
Piwa: 19/21
Wysłany: 2015-10-23, 16:16   

Wasze relacje z Grecji były dla nas napędem do spełnienia naszego marzenia., kupna kampera i odbycia wycieczki właśnie do Grecji. W tym roku nie wyszło z racji braku wolnego czasu, ale w przyszłym na pewno nam się uda. Tradycyjnie zimowe wieczory poświęcimy na przeglądanie relacji. Także róbcie mnóstwo zdjęć i opisujcie. Dziękujemy i podziwiamy.

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-04, 10:59   

No wreszcie pogoda.Objechalismy caly wschodni Peloponez.Gdzie tylko była droga tam byliśmy.Sa to puste piękne miejsca ale nie było internetu.Jestesmy w Kiveri przed Nafplio,tu przy plazy i porcie niekodowane wifi.Cos nam się stało z lodowka/wszystko na mnie,ze to ja zawaliłam/,musimy grilowac.Niestety sa pieski 4 pieski,no i się nieda.Nasz "Puszek" kopulant,myslalam ze się az pogryza.Twraz nasz siedzi w domu.Cudowne miejsca.W przyszłym roku skoncza nowa droge,bedzie szla nad samym morzem.Kiriaki,Mitropoli.Limni Geraki,Richea,Fokiano.Pogoda w całej grecji do 12 ladna,wreszcie mogłam to sprawdzić w internecie.Relacja będzie pisana w domu.Tu nie ma warunków.Nawet jak jest internet,to prad musimy mieć do ladowania telefonow i TV.Może tak być ze kamperowanie bedzie :?: :?: :?: Barbara

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-04, 11:02   

Perrovski napisał/a:
Pozdrawiam i zycze dalszego milego wojazowania.
,nasz telefon nie jest tajemnica,trzeba zatelefonować bo internet jest nie często

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-06, 11:09   

Myslalam ze wkleje pare zdjęć,lecz karta ostatnia była tez w innym aparacie i w komputerze pokazuje jakies foldery.W domu przy pomocy zięcia sprawdzimy wszystko.Jutro w Nafplio kupimy nowa karte.Mamy 3 ale we wszystkich jest naćkane.Pomalu wracamy dopóki jest pogoda.Korynt,Termopile,,potem albo przez Macedonie,i Serbie,lub Bułgarie.Internet podaje:woda 20 st./wczoraj marzly mi rece w wodzie/,w dzień 22-26 w sloncu nawet więcej,ale wieczory i ranki mają tylko kilka stopni.Pozdrawiamy :haha:

Mirekl61 
stary wyga

Twój sprzęt: Pilote
Nazwa załogi: 3M
Piwa: 53/38
Wysłany: 2015-11-11, 20:49   

41°57′33.46″N 21°17′42.72″E
Namiary na Kanion Matka.
I dojazd od ekspresówki

gifggefc.png
Plik ściągnięto 4697 raz(y) 45,16 KB

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-14, 18:16   

Mirka bardzo dziekuje,jutro rano przyjdę do kafe,teraz tlum ludzi/nie wiem skad/,prad mi się skończy.Okazalo się ze prom stad nie chodzi w kierunku Thermopili.Jutro się wrócimy,ale nie wiem czy jechać do Termopil.Po Loutro Edipsou,inne termy to zero.Tu sa trzy plaże i woda wyplywa do morza,robiac niecki i inne buzery bajery.Po goracej niecce idziesz plywac.Prysznice,toalety,bo plaża latem platna jest teraz nie zamykana.Pogoda takiej dawno nie było nawet we wrześniu.Odezwe się.barbara
Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2015-11-15, 07:49, w całości zmieniany 1 raz  

izola
[Usunięty]

Wysłany: 2015-11-14, 18:58   

miło czytać, co u Was i źe wszystko okay , to jest najwaźniejsze.
Udanej dalszej podróźy źyczę :spoko

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-15, 08:04   

Jestesmy w malym kurorcie na wyspie Evia -Ag.Georgios.Nie ma wielkich hoteli,port i promenada z kafejkami przez cale miasteczko.Prom widocznie latem.Wracamy do Loutro Edipson tam prom chodzi caly rok.Evia nie ma bardzo ladnych plaz ale źrodla termalne.Drugie sa w Gialtra,ale male dwa siurniki 38 st.Wczoraj wieczor był chłodny nie 20 st.a tylko 14st.Czas wracać.Świat niespokojny :?: Pojedziemy na Larise,potem Edessa,może jeszcze jedno Loutro,/mam namiary od Mirki/,i Macedonia.Postaramy się też cos tam zobaczyć.Pozdrawiam wszystkich ,dziekuje za czytanie.Już niedługo będzie relacja.Barbara,Zbigniew i Puszek :roza: :bukiet:

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-15, 16:08   

Internet pog Leonidasem w Termopilach,niezawodny. :stop:

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-16, 11:28   

Za szybko pochwalilan internet :!: Siedze pod Leonidasem,ale gryza komary i źle widać ekran.Kamperem stoimy na dużym parkingu,kolo rzeczki.Ktozna nie tylko -kaskady-,wie o czym pisze za mostkiem kolo oliwek zrobiono poszerzenie i pogłębienie,woda jak by cut chlodniejsza ale rzeka wspaniala szeroka,fajne kaskady,ale uwaga pilnować by Was nie porwalo.BAWAznalazłam dla Ciebie ziele angielskie.Zamykam internet a kamperze slaby zasieg,biore cangi i ile mam tego uciąć :?: :?: :?: Barbaraps.noc zimna wyjmujemy kołdry zimowe.Teraz słonce ale upalu nie ma.Sa tez pogadani Niemcy.Chyba zrobili porządek z psami,bo żaden się nie pokazal

BaWa 
weteran

Nazwa załogi: JaroW
Pomogła: 2 razy
Piwa: 36/62
Wysłany: 2015-11-16, 13:20   

Ziele :kwiatek ??? czy liście laurowe :ok :ok :ok

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-17, 11:37   

Oczywiście liście laurowe.Koniec pobytu w Grecji.Ja jak zwykle jestem podenerwowana,przed kazda dalsza podroża.Po przegladzie map i oglądaniu pogody,winnismy jechać Albania.Mój pomysl jest Albania przejście za Kastoria,Korce i Podgradec w Albani.Przejazd do Macedoni,targ w Negotinie i może jak sie uda Kanion matka.Potem się zobaczy,Serbia?Byli z nami tu wTermopilach Niemcy,zimuja w grecji na Peloponezie,ale kamper wersja zimowa,antena wifi,zamontowana zewnątrz kampera,pralka do prania,agregat zamontowany pod autem,dodatkowy solar przenosny i wiele innych udogodnień.Twierdzą ze tak robia od dawna,a w marcu jada znów Thermopile potem wyspa Tassos.Spodobalo nam się ich postępowanie.Do usłyszenia może na Węgrzech.Cerkesszolo mamy po trasie.Barbara :spoko
:spoko

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Wysłany: 2015-11-24, 09:21   

Baseny zi :!: ma,niezawodne Cerkesszolo,Karcag w hali basenowej nie ma leczniczej wody.Berek po remoncie fajny,buzery i bajery,oraz lecznicze w hali basenowej,a goracy 37 st na zewnątrz,korytarzem 3 metry do wody,Wracamy bo zima :!: :chytry

Odpowiedz do tematu