toscaner Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 243/264 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2016-05-15, 00:44
No ładnie, ładnie. Arek buduje 2-ke, Ty budujesz już kolejny. Aż mnie łapki swędzą na to kiedy ja zacznę coś nowego dłubać. Adam tak jak dolałeś u mnie oliwy do ognia relacją z budowy "żóltka" abym ja zbudował Złomka, tak teraz dolewasz żeby Z2 powstał. Aż dziwne, że jeszcze browarków nie wypiliśmy.
No ale już w tym roku to powinna być okazja, bo planuję wrócić na kontynent jak tylko minie tam letnia głupawka.
Lato wykorzystam do zjeżdżenia północnych krańców Szkocji, gdzie nie dotarłem zimą, bo było za zimno, żeby z kampera wyłazić. Chociaż zimno, zimnem, ale jak lało i wiało 100 na godzinę, to średnio chciało mi się fotki pstrykać.
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2016-05-20, 08:23
Socale napisał/a:
A gdzie Ty tam kibel pomieścisz?
Zresztą...
Pomieścisz!
jak to gdzie ? w środku Będzie kibel i porządny prysznic i wszystko wygodnie bez nocnej dewastacji środka miałem sen...teraz go ziszczę
Pytanie zasadnicze to kiedy to wszystko się zadzieje ... teraz odpalam furę i jadę wizytować dzikie miejscówki północnych makaronów ... taki sobie urlopik przed urlopem właściwym ... gdybym nie wrócił to znaczy,że mnie pokonali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum