Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Arcadarki i Karol Strasburger w Pytaniu na śniadanie
Autor Wiadomość
izola 
Kombatant

Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia
Pomogła: 11 razy
Piwa: 232/165
Wysłany: 2016-07-10, 19:17   

pytanie ? - czyjego?

ARCADARKA 
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Piwa: 85/99
Wysłany: 2016-07-10, 20:02   

Doceniam również ich poświęcenie, bo oni mieli dziś z samego rana jechać na ryby nad Jeziorak. Pojechali, wycałowani przeze mnie serdecznie, po audycji.

Tadziu,przesyłam fotki :bigok z nad Jezioraka,,,było super :haha: no fakt mieliśmy wyjechać w piuntek ,,ale czego się nie zrobi dla CT :-P trochę sztywniactwo w tej TV ,ale biedni nie wiedzą co będzie jutro ,,,, sam widziałeś ,że ubawiliśmy towarzystwo :-P
pozdrowionka :-P :-P

1.jpg
Plik ściągnięto 136 raz(y) 102,03 KB

2.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 66,9 KB

3.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 51,95 KB

4.jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 99,9 KB

5.jpg
Plik ściągnięto 24 raz(y) 160,29 KB

20160709_164121.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 42,29 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
GOSIAARCADARKA 
weteran

Nazwa załogi: ARCADARKA
Piwa: 39/21
Wysłany: 2016-07-10, 20:23   

:roza: Chciałam wszystkim podziękować za miłe słowa i pochwały :roza: :roza:

Łatwo nie było , program na żywo i to tylko kilka minut. Byliśmy przygotowani na inny zestaw pytań, dodam, że tyle ile załóg tyle sposobów na kamperowanie.

Jedni kamperują aby uciec od ludzi inni aby z nimi być i nowych poznawać a niektórzy aby się lansować.

Krytykę też przyjmuję tylko stwierdzę, że łatwo krytykować z boku , proponuję coś zrobić dla Camperteamu, proponuję coś dać z siebie a nie tylko kręcić nosem.

W kilka minut nie da się w zasadzie nic powiedzieć, ale według mnie warto o tym mówić.

Tak jak Biorca napisał (jakby tam był) Darek nawet nie miał szans odpowiedzieć do końca na pytania bo Pani Redaktor się spieszyła aby materiał zakończyć.

Włodek również ma rację, że bardzo wiele osób interesuje się jak to jest z tym kamperowaniem, spotykam się z wieloma pytaniami na ten temat.

I mam propozycję, następnym razem - jak będzie taka możliwość to Izola niech popisze się swoją inteligencją, błyskotliwością i mądrością.

Jeszcze raz dzięki dla Was kochani - buziaki

Chciałam jeszcze tylko dodać i serdecznie podziękować Tadziowi za ogrom pracy jaki włożył aby to wszystko przygotować i ogarnąć poświęcając dużo swojego czasu.
:kwiatek2 :kwiatek2

Wyświetl szczegóły
Comsio 
Kombatant
weteran cepek

Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE
Piwa: 85/419
Wysłany: 2016-07-10, 20:49   

Dareczku fajne te patelniaki. :ok

Jakoś muszę wytrzymać do 23-07. :spoko

izola 
Kombatant

Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia
Pomogła: 11 razy
Piwa: 232/165
Wysłany: 2016-07-10, 20:58   

Cytat:
I mam propozycję, następnym razem - jak będzie taka możliwość to Izola niech popisze się swoją inteligencją, błyskotliwością i mądrością.

i po co ta uszczypliwość? - czy ja o pani inteligencji pisałam? nie! wręcz przeciwnie przytaczałam tylko pani i pana słowa puszczone w eter ...na końcu mojej wypowiedzi napisałam co z waszych starań / wypowiedzi wyszło i TV przekazało dalej do telewidza...

ale powiem byliście dzielni stawiając się do dyspozycji :spoko
Ostatnio zmieniony przez izola 2016-07-10, 21:02, w całości zmieniany 1 raz  

Track222 
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Piwa: 88/10
Wysłany: 2016-07-10, 20:59   

GOSIAARCADARKA napisał/a:
..............................
I mam propozycję, następnym razem - jak będzie taka możliwość to Izola niech popisze się swoją inteligencją, błyskotliwością i mądrością......
:kwiatek2 :kwiatek2

:brawo :brawo :brawo

Aulos 
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
Piwa: 62/37
Wysłany: 2016-07-11, 01:56   

Od roku właściwie nie oglądam telewizji. Żadnej. To nie ma związku z polityką - zawalczyłem o odzyskanie czasu na czytanie książek. Jednak w wakacje pozwoliłem sobie na podglądanie "jednym okiem" i od razu trafiłem na Gosię i Darka - ucieszyłem się jak dzieciak. :wyszczerzony: Występ krótki i nie ze wszystkim się zgadzałem, ale usłyszeć w TV o kamperkach, zobaczyć sympatyczne znajome twarze, to już prawie jak bym siedział pod markizą w jakimś wymarzonym zakątku świata. Pozdrowienia dla Gosi, Darka, Tadeusza i wszystkich, dzięki którym ta audycja stała się możliwa. :spoko

P.S.
Różne zdania były, są i będą. W temacie turystyki kamperowej także. Możemy toczyć wojny o to, od którego końca rozpoczynać konsumpcję jajka, albo szanować się nawzajem także w swojej odmienności poglądów, zapatrywań czy ulubionych form spędzania wolnego czasu. Kampery mamy po to, by dawały nam przyjemność - korzystajmy z tego. Nie traktujmy siebie tak śmiertelnie poważnie. :ok

Wyświetl szczegóły
Kotek 
Kombatant
Mam na imię Danusia!

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomogła: 5 razy
Piwa: 407/451
Wysłany: 2016-07-11, 06:25   

Aulos napisał/a:
P.S.
Różne zdania były, są i będą. W temacie turystyki kamperowej także. Możemy toczyć wojny o to, od którego końca rozpoczynać konsumpcję jajka, albo szanować się nawzajem także w swojej odmienności poglądów, zapatrywań czy ulubionych form spędzania wolnego czasu. Kampery mamy po to, by dawały nam przyjemność - korzystajmy z tego. Nie traktujmy siebie tak śmiertelnie poważnie. :ok

Dziękuję, dla mnie to jest wystarczające podsumowanie! :kwiatki:
Stawiam piwko. Ale za działanie na rzecz kamperowania dla Gosi i Darka też. :kwiatki:

Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.

toscaner 
Kombatant
vanlife na pełny etat www.toscaner.com

Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla
Piwa: 241/267
Wysłany: 2016-07-11, 11:41   

Ja tam np. odniosłem wrażenie, że KS wręcz jakby chciał bardziej zabłyszczeć od Gosi. Wyglądał w programie na trochę nieszczęśliwego, a Gosia wręcz promieniała radością opowiadając o zaletach kamperowania. KS za to za wiele o zaletach nie opowiedział. Pierwsze kempingowanie źle wspomina, teraz jest drogo, do tego nie można już nigdzie stawać w Europie. Czy to nie miało tak być, że miał zniechęcać do tej zabawy? Może jest zmęczony 30 letnim jeżdżeniem w te same miejsca? :roll:
No i te 30 lat to chyba nie kamperem? Bo zrozumiałem, że początki z namiotem. Jeśli namiot się liczy, to ja np. kempinguję już ze 26 lat :-P
Budowa domka ze złomka

Tadeusz 
Administrator
CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Piwa: 1595/2326
Wysłany: 2016-07-11, 16:41   

Wtrącę swoje trzy grosze na końcu.

Po pierwsze zmieniłem tytuł wątku zgodnie z sugestią Adama. Dodałem imię Darka jako, że spełnił istotną rolę w naszym programie.

Dla tych, którzy nie wiedzą jak to wygląda od kuchni, informuję, że przygotowałem to spotkanie ale o wystąpienie na wizji zwróciłem się do Gosi i Darka z kilku powodów.

Są wypróbowanymi przyjaciółmi, nie tylko moimi ale i camperteamu co udowodnili wielokrotnie poświęcając bardzo dużo czasu na różne spotkania i akcje mające na celu załatwianie naszych żywotnych interesów - "naszych" to znaczy naszego środowiska karawaningowego.
Oznacza to nie tylko mitrężenie czasu ale i ponoszenie kosztów dojazdów, oraz rezygnację z własnych, prywatnych przyjemności.
Ustalenia z kierownictwem produkcji i prowadzącymi program nie zawsze dotrzymywane są na wizji tak stało się tym razem.

I całe szczęście, że byli to Gosia i Darek, bo właśnie oni potrafią poradzić sobie w sytuacji, gdy inni zawodzą.

Ważne jest jeszcze to, że tam, w redakcji programu PnŚ rozbawiliśmy towarzystwo i zdecydowanie wpłynęliśmy na atmosferę.

Darek zrobił furorę.

Ja jeszcze raz im dziękuję i z racji swoich funkcji w CT, między innymi rzecznika prasowego, obiecuję nadal propagować nasz zwariowany tryb życia prosząc zawsze o współpracę koleżanki i kolegów z naszego grona. Nie widzę bowiem potrzeby pokazywać swojej gęby kiedy mogą za mnie zrobić to młodsi i ładniejsi. :ok

:szeroki_usmiech :spoko

Wyświetl szczegóły
Więcej szczegółów
Wystawiono 3 piw(a):
Kotek, Pawcio, Brat
Kotek 
Kombatant
Mam na imię Danusia!

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomogła: 5 razy
Piwa: 407/451
Wysłany: 2016-07-11, 19:54   

Brawo Tadziu! :kwiatki:

Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.

zibi 
zaawansowany

Piwa: 3/20
Wysłany: 2016-07-11, 20:16   

Tadek, jesteś lekarstwem na każde kłótnie.... i bądź arbitrem surowym hahaha :diabelski_usmiech .
Cele były wyższe i zostały osiągnięte... kolejene osoby usłyszały o kamperowaniu.
i to jest najważniejsze...

Spax 
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato i Hobby 495
Nazwa załogi: Spax
Piwa: 196/350
Wysłany: 2016-09-02, 20:27   

U mnie to nagranie ze strony TVP się nie wyświetla. :diabelski_usmiech
Sposób dla tych, którzy chcą pobrać ten program na komputer: → KOPIA PROGRAMU: PYTANIE NA ŚNIADANIE - KAMPEREM PRZEZ ŚWIAT ← prawoklick na link i zapisz jako. I już można sobie popatrzyć. :) uwaga - 150 MB

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Piwa: 566/755
Wysłany: 2016-10-10, 18:05   

Trochę było w temacie o udziale kamperowców w FAMILIADZIE i dziś na fejsie pojawiły się przebitki z nagrania programu ... ekipa KAMPEROWCY tylko jakoś nikogo nie poznaję .... zna ktoś tych ludków ?

https://www.facebook.com/...hc_ref=NEWSFEED

MAWI 
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Piwa: 100/17
Wysłany: 2016-10-10, 19:09   

Jakieś obce te ludki. Adaś a może to my są już obce.

Odpowiedz do tematu