|
Przegląd campera |
| Autor |
Wiadomość |
J.Leboski
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2017 Piwa: 32/27 Skąd: Drome
|
Wysłany: 2018-02-19, 22:08
|
|
|
do Bydgoszczy pojadę...
do Bydgoszczy pojade.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 2039 raz(y) 32,38 KB |
|
|
|
|
 |
Macher
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Sunlight T65
Nazwa załogi: M&Lu
|
Wysłany: 2018-02-19, 22:18
|
|
|
Ciesz sę że do Bydgoszczy. Andrzej73 ma wszystkie serwisy w Polsce poobrażane |
| |
|
|
|
 |
Arnold1
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.3
|
Wysłany: 2018-02-19, 22:21
|
|
|
Tak dla uzupełnienia. Pisałem o wygrzebaniu przez Szefa Oddziału w Jankach (eh niech jeszcze nim będzie ) po 5 minutach szukania - zestawienia dot. tzw. Przeglądu Kampera.
Przeoczył biedaczysko, że jest to lista kontrolna, zapewne wykorzystywana przy wynajmie kamperów! A krzyżyki sam postawił. To jest PROFI!
Oto ciekawa lektura:
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img] |
_________________ Pozdrowienia
Arnold
-------
 |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 339/86 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2018-02-19, 22:32
|
|
|
| Macher napisał/a: | | Andrzej73 ma wszystkie serwisy w Polsce poobrażane |
Rozumiem , że to żart.
Tylko jest jeden serwis Laiki.
Jak to Bronek rzekł jestesmy w powijakach karawaningu i trochę czasu upłynie zanim się to zmieni.
|
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
| |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Sty 2015 Piwa: 231/169 Skąd: Westfalia
|
|
|
|
 |
Arnold1
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-02-19, 22:36
|
|
|
| Arnold1 napisał/a: | | .a punkt 22 sprawdził, czy tylko krzyżyk zrobił? ... |
Tylko krzyżyk zrobił |
Arnold
-------
 |
|
|
|
 |
grzegorz_wol
weteran
Twój sprzęt: Knaus 595 '98
Nazwa załogi: powolniaki
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2015 Piwa: 80/65 Skąd: Piła
|
Wysłany: 2018-02-19, 22:43
|
|
|
Powiem tak.... jak to bym ja podjechał swoim sprzętem to w rubryce wgniotki to by się gość z opisem nie zmieścił |
|
|
|
 |
Arnold1
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-02-19, 22:59
|
|
|
| Macher napisał/a: | | Arnold1 napisał/a: | Czyżbyś już nie chciał dalej w Jankach? Tak Ci się podobają? |
Widzę, że sam też się robisz złośliwy.
W Jankach kupuje auto i montuje graty które mają wpływ na gwarancję. Pewnie u nich lub w Krakowie zrobie też przeglądy wymagane do utrzymania gwarancji. Nie będę przepraszał za to, że akurat ja zostałem miło, rzeczowo i profesjonalnie potraktowany przez tych samych młodych ludzi. A to, że każdy woli sprzedać nowe auto, a nie naprawiać grzebanie przez kogoś i kupione gdzie indziej jest oczywiste. Dlatego ja wybieram jak mogę miejsca którę są tylko serwisem. Zawsze się serwisowaliśmy i będziemy dalej w campermajster.pl w Falentach. Polecam. Tobie też bym polecił gdybyś zapytał.
Zadałem pytanie kto Ci magicznie sprzęt uleczył bo taka wiedza może przydać się każdemu jako drugi awaryjny kontakt. Ale widzę, że magia tej naprawy jest to owiana jakąś mglistą tajemnicą. Podobnie jak fakt czy niesprawne sprzęty i instalacje do nich montowali Wadowscy czy mieli tylko robić poprawki. To skurat mnie interesuje jako ich klienta. |
Nigdy nie byłem złośliwy, ale przebywając na tym forum trudno takim nie zostać.
Sprzęty wszystkie, które wymieniłem były robione gdzie indziej. Żadnych poprawek nie musieli robić bo było i jest wszystko ok!
Na priva przesyłam Ci namiary na rzetelnego i uczciwego fachowca od kamperów! Poratował mnie prawie w ostatniej chwili przed wyjazdem. Wszystko "gra i buczy", albo jeszcze lepiej, bo poprawił parę rzeczy! |
Arnold
-------
 |
| |
|
|
|
 |
Arnold1
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-02-19, 23:34
|
|
|
| Bronek napisał/a: | Ch (h) ... j z przeglądem , ja aż się boję odebrać nowego..
Jesteśmy marzycielami..
No ale rozgoryczenie, rozczarowanie ma swoje prawa... i się robi dym.. Też tak mam |
Dlaczego tylko dym? Jak trzeba to i pożar jest najlepszy. Trzeba wypalać zło u źródła. Tylko wtedy będzie lepiej. A jak tego nie zrobisz to będzie tak jak jest! Ja od razu walę do właścicieli, prezesów lub zarządu! Oni wiedzą co zrobić! Inaczej sami dostaną albo po kieszeni albo po....Nigdy nie obyło się bez reakcji. No, a jeśli sam właściciel jest "zły" - to skreślam go, jest niereformowalny. |
Arnold
-------
 |
| Ostatnio zmieniony przez Arnold1 2018-02-20, 10:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
yans1
trochę już popisał

Twój sprzęt: Na ten moment z wypożyczalni
Nazwa załogi: Krzyś, Ola i Bartek
|
Wysłany: 2018-02-20, 09:00
|
|
|
| Największym błędem serwisu jest brak INFORMACJI dla klienta. Gdyby poinformowali co jest realne do zrobienia na szybko a co wiąże się z pozostawieniem samochodu na dłużej to podejrzewam że sprawy by nie było. Niepotrzebne są złośliwości i atak na kolegę. Niestety jest wadą wielu serwisów brak wyczerpującej informacji dla klientów, a zaoszczędziło by to dużo nerwów i rozczarowań. |
|
|
|
 |
Arnold1
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-02-20, 10:39
|
|
|
| slawwoj napisał/a: | Bardzo popularne jest zachowanie - to ja tu więcej nie przyjdę - pójdę do konkurencji i zrobie krytykę anonimowo w internecie.
Są bardziej cywilizowane sposoby załatwiania sporów.
Kiedyś była książka skarg i zażaleń. Była też inspekcja robotniczo - chłopska. Był sekretarz, radio i tv. |
Coś nie tak zrozumiałeś, a sprawa jest prosta. Mam wyjaśniać łopatologicznie?
Wygląda na to, że "bardzo popularne zachowanie" - czyli coś niepoprawnego mi imputujesz?
No to jeszcze raz po kolei:
1. Opis przypadku, dla innych - a nie skarżenie czy użalanie się
2. Oczywiste jest też, że tam więcej "nie przyjdę"
3. Anonimowo? Na forum, tak jak każdy, a Zarząd Wadowskich został powiadomiony "juz nie anonimowo" - pewnie się zdziwiłeś?
4. Sporu tutaj nie widzę, tylko ad absurdum, nieudolną I śmieszną reakcję gościa - Biorcy (KTÓREGO skreslilem, poprzez IGNORUJ, jak doradził sam zresztą)
5. Mając na uwadze fakt, że to forum jest prowadzone przez Biorcę i paru innych, jemu podobnych, myślących o sobie, że posiedli wszystkie mądrości, (co jeszcze nie jest niczym zlym) ale forma, postawa, styl komentarzy zniechęca mnie do dalszego funkcjonowania w ich gronie. Jest parę innych, sympatyczniejszych miejsc w świecie polskiego świata camperowego. A parcie tych gości do zawladniecia w Polsce kamperowiczami poprzez stworzenie PTTCC jest iście podejrzane. Chciałbym poznać biogramy tych gości. |
Arnold
-------
 |
| |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
juni
trochę już popisał Podróżowanie uczy skromności .Gustaw Flaubert
Twój sprzęt: FIAT DUCATO 2.4Laika 7vip półintegra 98r
Nazwa załogi: nina i juruś
|
Wysłany: 2018-02-20, 11:46
|
|
|
Biorca i Sławoj bardzo arogancko się odnosicie jak na weteranow CT.Mondrzejsi jesteście od telewizora!!!!!Nie bądzcie tacy do przodu,bo was z tyłu zabraknie!!!! :evil:Kolego Arnold1 masz racje ,tak sie licza z klijentem psełdo naprawiacze a inni psełdonaprawiacze ich popieraja.Smutne to . |
| |
|
|
|
 |
jb
stary wyga

Twój sprzęt: Globe - Traveller Active Z
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sty 2016 Piwa: 138/26 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2018-02-20, 12:16
|
|
|
| Arnold1 napisał/a: | Chciałbym poznać biogramy tych gości. |
Nareszcie prześwietlanie życiorysów na grupie. Co proponujecie - wzorujemy się na IPN czy sięgamy do głębokich doświadczeń Służby Bezpieczeństwa ? |
_________________ jb |
|
|
|
 |
Arnold1
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-02-20, 12:19
|
|
|
| stander napisał/a: | | Arnold1 napisał/a: | Po to są normalne fora użytkowników, no ale to jest inne
No cóż, ręce mi tutaj na tym forum opadają! Szkoda pisać cokolwiek, szkoda czasu. |
NIe wkładaj kolego wszystkich do worka z Biorcą bo wybuchnie
Pisz i nie zrażaj się .Takie wpisy i tematy są jak najbardiej potrzebne na tym forum.
Dla ciebie za jaja o których wspomniał twój adwersarz |
Sorry, ten skansen po PRL-owski odpuszczam! Wolę bywać wśród bardziej sympatycznych ludzi. Nie znaczy to oczywiście, że Ciebie i wielu innych dyskutantów uważam za niesympatycznych, ale ten BIORCA, i paru innych jemu podobnych, włącznie z założycielem forum. Wszystkich, których mierzi miernota, chamstwo i arogancka postawa na tym forum zapraszam w inne miejsca, są takie. |
Arnold
-------
 |
|
|
|
 |
mischka
Kombatant

Twój sprzęt: Knaus
Pomógł: 11 razy Dołączył: 27 Lut 2016 Piwa: 146/183 Skąd: Bawaria
|
Wysłany: 2018-02-20, 12:23
|
|
|
| Arnold1 napisał/a: | Wszystkich, których mierzi miernota, chamstwo i arogancka postawa na tym forum zapraszam w inne miejsca, są takie. |
ale to forum jest bardzo fajne, to że kilka elementów jest zepsutych nie znaczy że nie da się używać. |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile... |
|
|
|
 |
|
|