|
Projekt Camp&Roll |
| Autor |
Wiadomość |
decumanus
weteran

Twój sprzęt: Ducato 2007
Pomógł: 7 razy Dołączył: 10 Kwi 2017 Piwa: 45/24 Skąd: Bielsko Biała :D
|
Wysłany: 2019-08-10, 21:02
|
|
|
Zupelnie się z Tobą nie zgadzam od chwili kiedy moja luba powiedziała... "lodówka pełna... piwo się już nie zmieści..." 😱🥶🤬
R |
_________________ tak ja sie staram https://www.camperteam.pl...der=asc&start=0
opnia jest jak dupa - każdy ma swoją
"immposible" is not a fact - it is an opinion
 |
|
|
|
 |
Ciachowit
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Ducato 2013 L2H2
Nazwa załogi: Camp&Roll
|
Wysłany: 2019-08-11, 14:50
|
|
|
romekkar, odezwę sie do Ciebie jutro na PW jak bedede miec wiecej czasu. Jak tam sie sprawdza ta obrotnica? Nie za wysoko?
wlodo, od poszukiwań zacząłem. Ale aledrogo i olx wysuszone z fajnych ofert. Znalazlem tylko zestawy po parę tysięcy. Fotele mam praktycznie nieużywane, calkiem wygodne. Zrobilem juz autem ze 2000 kilometrów i zaskoczony jestem komfortem. I mam wrazenie, ze spokojnie jest miejsce na te 5cm wyżej. |
|
|
|
 |
pixi2000
trochę już popisał
Twój sprzęt: Peugeot Boxer L4H3
|
Wysłany: 2019-08-11, 16:30
|
|
|
| Maciej S. napisał/a: | | Ja mam 182 cm wzrostu i oryginalny fotel ducato jest dla mnie już wysoko, a jak by był 4 cm wyżej to już byłoby źle. A moja zmienniczka 164 cm co ma powiedzieć. |
Dokładnie mam to samo. Mam obrotnice z pierwszego linku i po obrocie zagłówek wali w półkę nad głowami i ja 182cm nie mogę usiąść prosto. Będę ciął podstawy. |
|
|
|
 |
drFeelGood
zaawansowany TAK - Towarzystwo Anonimowych Kamperoholików
Twój sprzęt: Blue 599
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lip 2018 Piwa: 19/8 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2019-08-11, 17:07
|
|
|
| pixi2000 napisał/a: | | Maciej S. napisał/a: | | Ja mam 182 cm wzrostu i oryginalny fotel ducato jest dla mnie już wysoko, a jak by był 4 cm wyżej to już byłoby źle. A moja zmienniczka 164 cm co ma powiedzieć. |
Dokładnie mam to samo. Mam obrotnice z pierwszego linku i po obrocie zagłówek wali w półkę nad głowami i ja 182cm nie mogę usiąść prosto. Będę ciął podstawy. |
Nie wierzę, w najnizszym ustawieniu nie postawisz stóp na podłodze?? |
|
|
|
 |
drFeelGood
zaawansowany TAK - Towarzystwo Anonimowych Kamperoholików
Twój sprzęt: Blue 599
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lip 2018 Piwa: 19/8 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2019-08-11, 21:31
|
|
|
To już indywidualna preferencja i nie można tej kwestii uogólniać, ja przy wzroście niecałe 180 cm mam pełen komfort na oryginalnym fotelu z ducato i obrotnicy z pierwszego linku. Może to kwestia długości kończyny dolnej od kolana w dół ? |
|
|
|
 |
Ciachowit
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Ducato 2013 L2H2
Nazwa załogi: Camp&Roll
|
Wysłany: 2019-08-11, 22:13
|
|
|
Najważniejsze z tej dyskusji dla mnie jest to, że jak będzie niewygodnie to można ciąć podstawę.
Jakby ktoś miał w cenie do 1500zł dwa fajne fotele z obrotnicami to też nie pogardzę.
A wracając jeszcze na chwilę do lodówki to te 40l wydaje się mało. Z drugiej strony jak już ustaliliśmy to miejsca tam na bizancjum nie ma.Maciej S., czym chłodzisz? |
|
|
|
 |
pixi2000
trochę już popisał
Twój sprzęt: Peugeot Boxer L4H3
|
Wysłany: 2019-08-11, 22:33
|
|
|
| drFeelGood napisał/a: | | pixi2000 napisał/a: | | Maciej S. napisał/a: | | Ja mam 182 cm wzrostu i oryginalny fotel ducato jest dla mnie już wysoko, a jak by był 4 cm wyżej to już byłoby źle. A moja zmienniczka 164 cm co ma powiedzieć. |
Nie wierzę, w najnizszym ustawieniu nie postawisz stóp na podłodze?? |
Stopy postawię, ale z głową mam problem, bo brak miejsca pod półką. |
|
|
|
 |
decumanus
weteran

Twój sprzęt: Ducato 2007
Pomógł: 7 razy Dołączył: 10 Kwi 2017 Piwa: 45/24 Skąd: Bielsko Biała :D
|
Wysłany: 2019-08-11, 23:15
|
|
|
| pixi2000 napisał/a: |
Stopy postawię, ale z głową mam problem, bo brak miejsca pod półką. |
Gilotyne tnij waść, głowę oszczędź...
Ja mam na nieprzerabianych podstawach fotele z sharana i wszystko jest na minimum i ledwie OK... w planach mam skracanie. Zrobilem z 5kkm na oryginalnych i z 15kkm na sherana i twierdze oryginalne są twarde i nieergonomiczne. Taniej i lepiej kupic z sharana.
R |
_________________ tak ja sie staram https://www.camperteam.pl...der=asc&start=0
opnia jest jak dupa - każdy ma swoją
"immposible" is not a fact - it is an opinion
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|