|
|
Przesunięty przez: Świstak 2020-03-30, 20:55 |
Antena Oyster digital 85 skew |
| Autor |
Wiadomość |
Access450
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Chausson 625 Welcome
Nazwa załogi: Access450
|
Wysłany: 2020-02-17, 11:44
|
|
|
Witajcie
Czy może ktoś z was przy użyciu w/w anteny i modemu satelitarnego (u mnie MDM2200 firmy NEWTECH) korzysta z internetu satelitarnego? Jeżeli tak to jak to działa i czy są z tym związane jakieś dodatkowe opłaty?
images.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 966 raz(y) 7,54 KB |
IMG_20200217_093854.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 7 raz(y) 174,43 KB |
|
_________________ wrrr...ogień na tłoki i do przodu... |
|
|
|
 |
xbartman
stary wyga

Twój sprzęt: Nissan Primastar
Pomógł: 6 razy Dołączył: 15 Gru 2016 Piwa: 65/10 Skąd: Łódź/Pristina
|
|
|
|
 |
Access450
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2020-02-17, 19:25
|
|
|
Dziękuję za pomoc ...co do internetu satelitarnego domowego ( stacjonarnego ) z tego co dziś się dowiedziełem podczas poszukiwań i rozmowy telefonicznej każdy system współpracuje ze swoim dekoderem i korzysta z innej satelity na innej częstotliwości …..czy to prawda nie wiem ---moja wiedza skończyła się ciut wcześniej Więc raczej została opcja skontaktowania się z Oysterem ... |
|
|
|
 |
yamah
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus
Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 264/108 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2020-02-17, 21:23
|
|
|
Ja zrobiłem najprościej..kupiłem Miboxa..telefon robi za routera i po problemie (można jeszcze wzmacniacz wifi na dach).Mam antenę Aldena,tylko że wgranie softu na Hotbirda powiedzieli mi 2tyś. odpuściłem bo nie oglądam .. na Wspólnej..a preferuję więcej czasu poza kamperem a przed zaśnięciem ..może być YT |
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
 |
|
|
|
 |
Access450
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2020-02-19, 11:13
|
|
|
Szanowny Yamah-u
Sens mojego pytania był taki - jak uzyskać internet satelitarny za pomocą w/w anteny i modemu satelitarnego - czy jest wymagany dodatkowy być może abonament a nie jak wyświetlić sobie youtube i inne etc ...na telewizorze nie przygotowanym do tego systemowo . |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|