Jestes pewny ze jest tak dobrze zaizolowany jak piszesz? Bo strasznie sie musiałeś oddalic do tego sikania, zeby nie bylo slychac.
Na oko wyglada jad Ducato 3 w wresji l3h4 :P
R
opnia jest jak dupa - każdy ma swoją
"immposible" is not a fact - it is an opinion
toscaner Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 243/263 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2021-04-14, 10:16
W sumie też van (bus), to chyba blisko
Już niebawem planuję wrzucać relację z prac przy obecnym kamperze.
A teraz kilka fotek z okresu, gdy go przygotowywałem i kilka dni po lakierowaniu Raptorem i poskładaniu w całość…
Całość prac zajęła mi około 1,5 miesiąca, oczywiście w moim wakacyjnym trybie. Lakierowanie to już w sumie deser. Tą pracę podzieliłem na etapy i w sumie wyszło 4 dni lakierowania. Relacja z całości prac już powstaje, a na razie łapcie kilka fotek chwilę po wyjechaniu z lakierni:
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 243/263 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2022-12-28, 16:08 Jak zbudować samowystarczalnego kampera? ABC budowy -relacje
Co można zmienić po tak długim czasie pisania bloga o budowaniu i podróżach oraz relacji na forum?
Można mniej pisać, a więcej pokazywać i opowiadać.
Kiedyś, poza relacjami z budowy kamperów, zacząłem też pisać darmowy poradnik "ABC budowy kampera".
Później może nie było czasu, albo... Nie ważne.
Teraz zaplanowałem go zrobić i go zrobię w wersji filmowej. To będzie taka udoskonalona wersja z wszelkimi przemyśleniami i ulepszeniami z perspektywy ok. dekady takiego kamperowego życia i zbudowania kilku kamperów...
Ten darmowy w pdf też będzie. 😆
Ruszamy już na początku 2023. A może o jeden dzień wcześniej
Taki noworoczny prezent od nas
Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748 Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
Wysłany: 2023-01-02, 17:50
Ja też pozdrawiam chyba dawniej kontaktowaliśmy się????Barbara
Wysłany: 2023-01-03, 19:48
rakro1 napisał/a:
Witaj !!!
Jakie to miłe uczucie widzieć Cię w akcji i zapewne w formie jak dawniej.
Trzymam kciuki i kibicuję, jak zawsze.
Pozdrówka z PL
Hehe, dzięki. My teraz w Turcji na zimowaniu, więc nie zawsze jest zasięg, więc mogą być opóźnienia.
Ale już niebawem ruszam z pełnym poradnikiem na temat budowania kampera. Ale nie tylko
pozdrawiam
Wysłany: 2023-01-03, 19:51
Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a:
Ja też pozdrawiam chyba dawniej kontaktowaliśmy się????Barbara
Kiedyś tak. Rozmawialiśmy o Grecji i Hiszpanii. My po kilku zimowaniach w Hiszpanii, Portugalii, ale też Włoszech, Maroko w końcu odwiedziliśmy kamperem też Grecję na parę miesięcy. A teraz j.w. wspomniałem Turcja.
Na Youtube wrzucałem filmy z Turcji już. Bo nie tylko o budowaniu na Youtube opowiadam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum