|
|
Firma naprawiająca pontony |
Autor |
Wiadomość |
majsterus
zaawansowany

Twój sprzęt: T5, Hymer S700
|
Wysłany: 2023-10-12, 19:49 Firma naprawiająca pontony
|
|
|
Czy zna ktoś firmę/osobę, która profesjonalnie naprawia pontony.
Mam uszkodzone dno przy pawęży - puścił klej na całej długości pawęży.
Ponton Zodiac Futura w bardzo ładnym stanie (czerwony - szybki ) i nie chcę paprać sam bo mogę to zrobić ale będzie to widać. Gdybym kleił raz na dwa tygodnie taki sprzęt miałbym doświadczenie...
Dlatego zależy mi aby ktoś to zrobił porządnie i fachowo.
Ponton ma 4,2m więc trochę waży jakieś 60kg, dlatego wchodzi w grę Wielkopolska, Lubuskie, Kujawsko-pomorskie, Zachodnio-pomorskie część Łódzkiego przy A2 i ewentualnie Warszawa. W tych rejonach mogę dowieźć pacjenta |
|
|
|
 |
Robert-4
stary wyga
Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
|
Wysłany: 2023-10-12, 20:59
|
|
|
Jedyny jaki znam, to Tokarex - niestety wschodnia granica. Jak nic nie znajdziesz to może na zimę jakieś wyjście. |
_________________ Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
YAN
weteran

Twój sprzęt: Trafic 2,0 115 dci 2007
|
|
|
|
 |
majsterus
zaawansowany

Twój sprzęt: T5, Hymer S700
|
Wysłany: 2023-10-17, 20:34
|
|
|
nie mam fajsbuka.....
ale dzieki! |
|
|
|
 |
Jacek999
zaawansowany

Twój sprzęt: W budowie
|
Wysłany: 2023-10-18, 10:14
|
|
|
majsterus napisał/a: | Mam uszkodzone dno przy pawęży - puścił klej na całej długości pawęży.
Ponton Zodiac Futura w bardzo ładnym stanie (czerwony - szybki ) i nie chcę paprać sam bo mogę to zrobić ale będzie to widać. Gdybym kleił raz na dwa tygodnie taki sprzęt miałbym doświadczenie...
|
Niestety, nie mam dobrych dla Ciebie wiadomości, miałem ten sam problem z takim samym pontonem. Trudno kogoś będzie znaleźć do naprawy, a jak już Ci się uda, to następnie odklei Ci się podłoga tak było u mnie. Rada sprzedaj jak najszybciej taki jaki jest i kup inny, nie Zodiac |
_________________ Jacek |
|
|
|
 |
WaldekR
weteran
Twój sprzęt: Challenger/Ducato/98
Nazwa załogi: Waldek i Wiesia
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lut 2022 Piwa: 20/62 Skąd: Przasnysz oklice
|
Wysłany: 2023-10-18, 10:51
|
|
|
Parę lat temu mój kolega działający w WOPR miał ten sam problem. Dwie firmy kleiły i to trzymało przez parę miesięcy. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|