|
|
Eko-Kibel - czyli kamperowa toaleta bez chemii. |
Autor |
Wiadomość |
LukF
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 488/400 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2022-12-14, 16:16
|
|
|
VincentVan,
Fajne wykonanie i dobry pomysł.
Mam jedną uwagę: na filmiku (z babanem) widać, że by wyjąć wkładasz dłoń do środka separatora gdzie robi się dwójkę. Jakoś to mało zachęcające.... Jakiś uchwyt może?
I jeszcze jedno: gdyby szło zrobić prostą konwersję toalety Tetworda na Twoją separującą to by był strzał w dziesiątkę. Np. obudowa Tetword zostaje a reszta od Ciebie.... pomarzyć można
Drzwiczkami rewizyjnymi wyjmujemy na zewnątrz zawartość, fajnie by było. |
|
|
|
 |
VincentVan
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2024-03-28, 20:40
|
|
|
Chciałem tylko powiadomić, że u mnie w sklepiku zaczynam sprzedawać toalety Trobolo, między innymi model WandaGo, który mieści się tam, gdzie standardowe kasetowe toalety.
https://vincentvan.org/toaleta-kompostujaca/ |
_________________ https://www.vincentvan.org - Sklep ze sprawdzonym sprzętem do kamperów w bardzo dobrych cenach. |
|
|
|
 |
Mavv
weteran

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Nazwa załogi: MadMobile II
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2014 Piwa: 68/50 Skąd: Ballina, Irlandia
|
Wysłany: 2024-04-09, 02:27
|
|
|
VincentVan, tak sobie patrzałem na WandaGo Lite. Cena już zaczyna się robić przystępna. Jak to zamocować do podłogi, żeby nie fruwało?
Obecnie mam jakiegoś Thetforda chyba, okrągły, z podstawą mocowaną do podłogi. Sam kibelek wsuwa się na podstawę i zatrzaskuje. Przez 3 lata użytkowania ani razu nie było problemu. |
_________________ Kamperek 1
Kamperek 2
Moje minipodróże po Irlandii
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|