|
|
|
starlink |
| Autor |
Wiadomość |
Andrzej_Gdynia
zaawansowany

Twój sprzęt: Adria 670
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2016 Piwa: 15/9 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Dzisiaj 11:56 starlink
|
|
|
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem starlinka. Zawsze kiedy jestem za granicą mam problemy - większe , mniejsze z netem, a to mam problem z zasięgiem, a to z kosztem, nigdy nie kupiłem karty lokalnej bo bałem się problemu instalacji, raoming jest drogi. Czy ktoś z szanownych ma u siebie starlinka i mógłby trochę opowiedzieć o nim?
Niedawno przeczytałem że jest możliwość zawieszania opłaty miesięcznej (bodaj do kosztu 10 dolarów), ale z drugiej strony że plan opłat przewiduje jedynie 2 miesięczny pobyt poza krajem rejestracji. Nie znalazłem jednak informacji czy dotyczy to wszystkich planów opłat czy tylko tego 175 zl/mies. Jak to wygląda z montażem na stałe na dachu, dajcie parę sprawdzonych informacji jeśli można prosić... |
_________________ Andrzej_Gdynia
 |
|
|
|
 |
YAN
weteran

Twój sprzęt: Trafic 2,0 115 dci 2007
|
|
|
|
 |
Andrzej_Gdynia
zaawansowany

Twój sprzęt: Adria 670
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2016 Piwa: 15/9 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Dzisiaj 18:15
|
|
|
| dzięki - nie mogłem znaleść tego wątku - choć nie znalazłem tam odpowiedzi na moje watpliwości... i rozterki |
_________________ Andrzej_Gdynia
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|