Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992 Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 47/53 Skąd: z nad morza
Wysłany: 2012-10-30, 18:44
O rzesz Ty... ładny komplecik.
Ja próbowałem wczoraj, ale po przepłynięciu kilkuset metrów zwiałem na plażę. Za dużo piany było jak dla mnie.
Widzę, że masz oryginalne kotwice przy pilkerku. Ja zmieniam na Ownera lub Gamakatsu, są droższe, ale nie rdzewieją i są bardzo ostre. Kółka też wymieniam na nierdzewne.
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/
Tych troszkę mi szkoda jeszcze ciut za wcześnie to - bolki.
Każdy z nich ma dobrze ponad wymiar ochronny więc nie wiem co Cię boli. Wypłyń , złap , pokaż fotki to Cię pochwalę za okazy. Na zatoce to niestety norma w tym roku rzadko trafi się coś dużego.
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992 Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 47/53 Skąd: z nad morza
Wysłany: 2013-03-06, 20:51
Dzisiaj pogoda była super. Wypłynąłem rano. Obskoczyłem kilka swoich miejscówek dorszowych, ale nie miałem nawet stuknięcia. Później trollowałem mając nadzieję na łososia, ale również była kicha. Mogę się tylko pocieszyć, że inni też tak mieli. Nie ma ryby bo nawet nie było kutrów z wędkarzami a i rybacy nie wystawiają siatek w moim rejonie
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum