|
|
Skuter w bagażniku |
Autor |
Wiadomość |
Oenomania
początkujący forumowicz
|
Wysłany: Wczoraj 6:22 Skuter w bagażniku
|
|
|
Witam. Instaluje wlasnie skuter w bagazniku w kamperze. Najazd juz jest, teraz mysle jak go przymocowac. Mozecie sie podzielic doswiadczeniami, zdjęciami ? |
|
|
|
 |
Stukan Arkadiusz
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: HYMER VAN 512
|
Wysłany: Wczoraj 10:59
|
|
|
Witam powiem jak ja mam kupiłem kampera z schowkiem na motorower taki był zamysł żeby brać na wyjazdy wszystko było oryginalne nic nie przerabiałem i sprawdzało się super bardzo proste ale po pierwszym wyjeździe na Hel wiedzieliśmy już że to nie dla nas kupiłem dwa rowery elektryczne i to nam wystarcza
Mocowanie jest na szynach takie listwy po obydwu stronach takie „C” i w tym są ruchome uchwyty 3 z każdej strony można je prezesować dodatkowo w tych uchwytach są takie pakunki na przednie koło i z tyłu na tylne koło a motorek mocowany był pasami do uchwytów po prawej stronie i lewej
Nie wiem czy napisałem prosto jakby co dzwoń zdjęć na forum nie umiem wstawić ale na tel tak ,zamontowałem tam klime i jest super
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 294/634 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wczoraj 11:17
|
|
|
Przeczytaj sobie jak Andrzej 73 urządzał garaż, właśnie z myślą o nowy skuter Honda PCX bardzo dokładnie to pokazał i opisał
https://www.camperteam.pl...ghlight=#957667 |
_________________ komplet |
|
|
|
|
 |
Mazur
weteran Robert

Twój sprzęt: CI Mizar Garage , Ducato 2.8JTD
Pomógł: 10 razy Dołączył: 13 Kwi 2012 Piwa: 93/119 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wczoraj 18:39
|
|
|
Stawiam na centralce i pasem dociągam przednie kolo do ucha w podłodze,a później dociągam tył drugim pasem do drugiego ucha w podłodze. Ani drgnie . I tak juz od 9 lat . Skuter 125cm, akurat wyciągnięty do jazdy, ale zdjęcia zrobiłem (przód samochodu jest po lewej). Do tego widoczny bardzo lekki najazd kupiony kiedyś, gdzieś przez internet.
Pozdrawiamy - dzisiaj z Rowów n.Bałtykiem
Jak pojutrze go zapakuję to zrobię Ci zdjęcie.
IMG_8158 - 1K JPEG.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 0 raz(y) 351,89 KB |
IMG_8160 - 1K JPEG.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 0 raz(y) 295,42 KB |
IMG_8159 - 1K JPEG.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 0 raz(y) 211,3 KB |
|
_________________ Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku.
'Lao Tzu' |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|